Sancaktepe’de otobüs şoförü, yolculara dehşeti yaşattı 

İstanbul Sancaktepe’de şehirlerarası yolcu otobüsle seyahat eden 25 kişi, ölümden döndü. Buz tutan yolda hızla ilerleyen otobüs, boş bir arsaya düştü ve yan yatmak üzereyken durdu. Yolcuların otobüs şoförüne tepkisi şiddetli olurken kaza anını anlatan bir vatandaş, şoförün çok hızlı olduğunu ve girilmemesi gereken yollara girdiğini ifade etti. 

YAŞAM 24.01.2022, 09:15 24.01.2022, 18:04
Sancaktepe’de otobüs şoförü, yolculara dehşeti yaşattı 

İstanbul Sancaktepe’ye bağlı Abdurrahmangazi mahallesi Ömer Seyfettin caddesinde 22.00 sularında gerçekleşen olayda 25 yolcu, ölümden döndü. İzmir’den İstanbul’a doğru seyir halinde olan bir otobüs, buz tutmuş ara sokakta yokuş aşağıya inerken arsaya düştü. 

Arsaya girince sendeleyerek yan yatmak üzere olan otobüs, son anda durdu. Karın üzerinde çapraz şekilde duran araçtan yolcular kendilerini zor attı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 



“Böyle olacağı belliydi” 

Otobüsteki yolcular burunları dahi kanamadan araçtan çıktı ancak olayın şokunu atlatmak hayli zor oldu. Buz tutan cadde belediye ekipleri tarafından tuzlanırken polis de olayla ilgili soruşturma başlattı. 



Olayı anlatan bir yolcu ise şunları aktardı: “Böyle olacağı belliydi. Ters yoldan gidip durdu. Yolcuları otobanda indirdi, mahalle aralarına girdi. Öndeki arabaya vurdu, yokuş olduğunu bile bile gaza bastı.” 

Yorumlar (0)