Sancaktepe’de eşini taciz eden adamı araçla ezdi! Dehşet anları kamerada

İstanbul Sancaktepe’de eşinin taciz edildiğini öğrenen adam, bölgeye aracıyla gelerek şüpheli şahsı ezdi. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

YAŞAM 09.09.2022, 11:24 09.09.2022, 11:32
Sancaktepe’de eşini taciz eden adamı araçla ezdi! Dehşet anları kamerada

Edinilen bilgilere olay, önceki gün Sancaktepe’de meydana geldi. Funda Yıldız isimli genç kadın, bir süredir kendisini taciz eden şahıstan rahatsızdı. Olay günü bir kez daha kendisine sözlü tacizde bulunan şahısla karşı karşıya gelen genç kadın, bu kez eşine mesaj atarak durumu anlattı ve bulunduğu konumu kendisine gönderdi. Öğrendikleri karşısında oldukça öfkelenen Funda Yıldız’ın eşi, aracına binerek olay yerine geldi. Eşinin yanındaki şüpheli şahsı gören öfkeli koca, aracı hızlı bir şekilde üzerine sürdü. Metrelerce sürüklenen şahıs ağır yaralandı. 

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Öte yandan olayın ardından bölgeye genç kadının akrabaları da geldi. Sopalarla ağır yaralı durumdaki şüpheliyi döven gençler, uzun süre sakinleştirilemedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, Funda Yıldız’ın eşini polis merkezine götürdü. Mahkemeye çıkarılan öfkeli koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Taciz şüphelisi şahsın ise hayati tehlikesi devam ediyor. 





Yorumlar (0)