Sancaktepe’de akıl almaz hırsızlık! Yemek getirdi, ayakkabıyı götürdü

Sancaktepe’de bir binaya sipariş getiren kurye, dairenin önünde duran ayakkabı çaldı. Ayakkabısının çalındığını fark eden genç, hırsıza tepki göstererek, kuryeden yeni ayakkabı istedi. Yaşanan olay ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

YAŞAM 23.09.2022, 16:12 25.09.2022, 08:44
Sancaktepe’de akıl almaz hırsızlık! Yemek getirdi, ayakkabıyı götürdü

Hadise, geçtiğimiz gün Sancaktepe'de yaşandı. Söylenenlere göre, bir firmanın kuryeliğini yapan şahıs, yemek getirmek için girdiği apartmanda farklı bir dairenin önünde duran ayakkabıyı çaldı.

Ayakkabılıkta gördü, çıkmadan aldı

Yemek getirdiği eve siparişini veren kurye, asansöre binmeden önce karşı dairenin kapısının önünde gördüğü ayakkabılıktaki 800 lira değeri olan bir çift ayakkabıyı aldı ve binadan çıktı. Ayakkabısını kapının önünde göremeyen genç ise kamera kayıtlarını izleyince şaşkınlığını gizleyemedi. Hırsıza seslenen ayakkabı sahibi, eski ayakkabısını getirse bile artık giymeyeceğini bu nedenle yenisini getirmesini istediğini dile getirdi.

“Adam çok profesyonel”

Ayakkabısı çalınan ve mağdur olduğunu söyleyen Gürsoy Soylu, “Ayakkabılığı düzenlemek için kapıya çıkmıştık. Daha sonra bir baktım ayakkabı yok. Annem, ‘Ayakkabıları ne yaptın?’ diye sordu. Ben de her zaman koyduğum yere baktım. Ama yoktu. Daha öncesinde de benzer şeyler yaşanmış, hırsızlık daireye girmeye de uğraşmışlardı. Kameradan izlediğimiz kadarıyla, kurye sipariş vermek için binaya geliyor, daireye çıkıyor ve ayakkabıyı alıp gidiyor. Adam fazlasıyla profesyonel. Ayakkabının fiyatı 800 TL. Benim tek isteğim hırsızın cezasını alması. Bana ayakkabımı geri getirseler ben artık giymem. Bana ya parasını versinler ya da farklı bir ayakkabı getirsinler.” dedi.

Yorumlar (0)