Samsun’da kamyonet terörü: Onlarca öğrencinin hayatı tehlikeye girdi 

Samsun’da öğrencileri taşıyan belediye ring otobüsü ve kamyonet arasında yol verme tartışması tehlikeli bitti. Aynasının kırıldığını iddia eden kamyonet sürücüsü, ring otobüsünün önünü defalarca kesti ve sürücüyü darp etmeye kalkıştı. Otobüsteki öğrenciler duruma tepki gösterdi. 

YAŞAM 24.11.2021, 15:27 25.11.2021, 16:32
Samsun’da kamyonet terörü: Onlarca öğrencinin hayatı tehlikeye girdi 

Samsun Üniversitesi 19 Mayıs ilçesinde bulunan Ballıca Kampüsü’nden öğrencileri alan ve şehir merkezine getirmek üzere yola çıkan Samulaş ring otobüsü, bir kamyonetle karşılaştı. Polis Meslek Yüksekokulu karşısındaki polis noktasında tek şeride düşen yol sebebiyle ring otobüsüyle kamyonet arasında yol verme tartışması yaşandı. Aracın aynasının zarar gördüğünü iddia eden kamyonet sürücüsü, ring otobüsünün önünü defalarca kesmeye çalıştı. 



Sinirlenen sürücü, otobüsü takibe aldı 

Sinirlendiği için otobüsü takip eden kamyonet sürücüsü, yol boyunca otobüsü kovaladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü girişine kadar süren kovalamacada otobüs şoförü ve kamyonet sürücüsü araçlarından inerek tartışmaya başladı. Otobüsteki öğrenciler ise kamyonet sürücüsüne tepki gösterdi ve darp edilmek istenen ring şoförünü korudu. Öğrenciler, olay anını cep telefonlarıyla kayıt altına aldı. 

Yorumlar (0)