Samsun’da baba-oğul 2 saat arayla hayatını kaybetti 

Samsun Atakum’da yaşayan bir baba, fındık bahçesinde çalışırken kalp krizi geçirdi ve olay yerinde vefat etti. Evin işitme engelli oğlunun ise büyükbaş hayvan saldırısı sonucunda hayatını kaybettiği anlaşıldı. Baba-oğulun ölümlerinin arasında 2 saatlik süre bulunması, aileyi yasa boğdu. 

YAŞAM 24.11.2021, 09:43 25.11.2021, 08:45
Samsun’da baba-oğul 2 saat arayla hayatını kaybetti 

Samsun Atakum’da Erikli mahallesinde yaşanan olayda ifade edilene göre Matur ailesi, fındık bahçesinde çalışan 79 yaşındaki baba Erdoğan Matur’dan uzun süre haber alamadı. Baba Matur’u merak eden evin oğlu Zeki Matur, fındık bahçesine gittiğinde babasının cansız bedeniyle karşılaştı. 

Ölüm haberi vermek için arayıp ölüm haberi aldılar 

Zeki Matur, olay yerine jandarmayı ve sağlık ekiplerini çağırdı. İnceleme başlatan ekipler, babanın cansız bedenini otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerindeki incelemede, herhangi bir şüpheli durum bulunmadı. 



O sırada köy muhtarı ve Zeki Matur, evin engelli oğlu 53 yaşındaki Recep Matur ile iletişim kurmaya çalıştı. O sırada büyükbaş hayvan otlattığı bilinen Recep Matur’dan haber alınamadı. Bunun üzerine Zekir Matur ve köy muhtarı, Recep Matur’un çalıştığı yere gitti. 53 yaşındaki Matur’un cansız bedeni, evlerinden 200 metre kadar uzağında, büyükbaş hayvanların yanında bulundu. Matur’un vücuduna boynuz darbeleri aldığı ve bu sebeple hayatını kaybettiği belirtildi. 

2 saat arayla yaşamlarını yitirdiler 

Oğul Recep Matur’un cansız bedeni de otopsi yapılmak üzere babasının kaldırıldığı hastaneye sevk edildi. Erikli mahallesi muhtarı Hüseyin Sarı, baba ve oğlun 2 saat arayla vefat ettiğini mahalleliye duyurdu.  

Evin diğer oğlu Zeki Matur ise aynı büyükbaş hayvanın daha önce de birkaç kez kendilerine saldırdığını ifade etti. 

Yorumlar (0)