Samsun'da vahşet: Odaya giren çocuklar çığlık atarak kaçtı

Samsun'da cinnet geçiren bir şahıs, eşini tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

YAŞAM 06.06.2021, 18:51 07.06.2021, 10:31
Samsun'da vahşet: Odaya giren çocuklar çığlık atarak kaçtı

Korkunç olay, Samsun'a bağlı İlkadım ilçesinde bulunan Tepecik Mahallesi üzerinde saat 11.30 sularında meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, cinnet geçiren Mustafa Düzgün (36), giriş kattaki evlerinde önce 2 çocuk annesi eşi Emel Düzgün'ü (33) vurarak öldürdükten sonra aynı tüfekle kendini de vurarak intihar etti. 

Çocuklar korkunç manzaraya şahit oldu

Çiftin bahçede oyun oynayan 4 ve 7 yaşındaki çocukları silah sesini duyar duymaz eve koştular. Korkunç manzara ile karşı karşıya kalan çocuklar çığlık atarak üst katta oturan dedesi Mehmet ile babaannesi Emine'ye haber verdiler. 

İhbar üzerine olay mahalline güvenlik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık personelleri tarafından yapılan kontrolde Düzgün çiftinin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Oğlu ve gelinin vefat haberini alan anne Emine Düzgün ile baba Mehmet Düzgün, olayın olduğu evin önünde feryat edip gözyaşı döktü.

"Psikolojisi bozuktu"

Muhtar Osman Kocabıçak, olaydan dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını dile getirerek, "Mustafa komşumuzdur. Önce eşini vurmuş, ardından kendi hayatına da son vermiş. Psikolojik problemleri olan bir arkadaşımızdı. İki kardeşini kazada kaybetti. Psikolojisi iyice bozuldu. Çok üzgünüz." dedi.









Yorumlar (0)