Samsun'da vahşet: Eşeğin ağzını telle bağlayıp ölüme terk ettiler

Kızıyla beraber yayla evine giden adam, ağzı tel ile sıkıştırılmış vaziyette bağlanmış ve ölüme terk edilmiş talihsiz bir eşekle karşılaştı.

YAŞAM 21.01.2021, 21:50 22.01.2021, 17:30
Samsun'da vahşet: Eşeğin ağzını telle bağlayıp ölüme terk ettiler

Uzun bir süredir aç olduğu tespit edilen eşeğin ağzındaki tel pense ile çıkartılırken, telin geçtiği bölgelerin yara olduğu görüldü.
 


Açlıktan halsiz düşen talihsiz hayvan, 9 yaşındaki Eylül adlı kız çocuğu tarafından su ve yiyecek verilerek beslenirken, küçük çocuk göz yaşlarını tutamadı.

18 Ocak Pazartesi günü aile fertleri ile beraber Samsun'a bağlı Atakum ilçesinde bulunan Karakavuk köyündeki yayla evini ziyaret eden Tunay Kurt, evladıyla birlikte gezintiye çıktı. 

Tunay Kurt ve 9 yaşında olan kızı Eylül, yayladaki evlerinin biraz ilerisinde karlar içinde kalmış ve ağzı tel ile bağlanmış durumda olan bir eşekle karşılaştı. Eşeğin ağzına sarılı teli çıkarıldığında, telin geçtiği bölgelerin yara içerisinde kaldığı gözlenirken, küçük çocuk, gördüğü manzara karşısında kayıtsız kalamadı ve gözyaşı döktü.

Talihsiz hayvanı buldukları andan itibaren yaşadıklarını cep telefonu kamerası ile kayda alan baba-kız, ibret olması adına sosyal medya platformlarında paylaştı. 

Masum hayvanı evlerinin önüne getiren baba-kız, uzun zamandır aç ve susuz olduğu görülen eşeği beslediler. 

Eşeğin, pazartesi gününden bu yana Kurt ailesinin evlerinin önünden bir an olsun ayrılmadığı öğrenildi.



Yorumlar (0)