Samsun'da korkunç kaza: Savcının küçük kızı yaşamını yitirdi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan cip, karşı şeride geçerek otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucu sürücü zabıt katibi Emel ile eşi savcı Ümit Yılmaz yaralanırken, kızları Zehra (8) ise yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan 5 kişi yaralanırken, alevlere müdahale eden bir polis memuru da dumandan etkilendi.

YAŞAM 11.11.2019, 10:35 11.11.2019, 10:47
Samsun'da korkunç kaza: Savcının küçük kızı yaşamını yitirdi

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesinde saat 15.30 sıralarında Samsun-Ordu karayolunda meydana geldi. Samsun Adliyesinde zabıt katibi olan Emel Yılmaz denetimindeki 06 NS 891 plakalı cip, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı ve karşı şeride geçerek Murat Lokumcu (30) kontrolündeki 34 NE 1076 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kızları alev alan cipte yaşamını yitirdi 

Emel Yılmaz eşi savcı Ümit Yılmaz, çevredeki sürücülerin müdahalesinin ardından cipten yaralı olarak çıkarıldı. Çiftin kızları Zehra Yılmaz ise alev alan cipte yaşamını yitirdi. Otomobilin sürücüsü Murat Lokumcu, eşi Burcu Lokumcu (30), çocukları Asil Lokumcu (1) ile Mustafa Tekin (30) ve Gülay Dindar da kaza sonucu hafif yaralandı. Cipte çıkan yangına müdahale eden polis memuru Abdurrahman Pelit de dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. 

Yapılan ihbar sonucu olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından cipteki yangını söndürüldü. Yaralılar da sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Zehra Yılmaz’ın cansız bedeni de otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polisin kazaya ilişkin soruşturması devam ediyor.
 

Yorumlar (0)