Samsun'da kadına şiddet: Çocuğunun önünde karısını öldüresiye dövdü

Samsun’da bir şahıs, yere düşürdüğü kadını evladının gözleri önünde dakikalarca tekmeledi. Talihsiz çocuğun 'anne' diyerek ağlamasını duymayan saldırganın görüntüleri infial yarattı.

YAŞAM 07.03.2021, 01:36 07.03.2021, 17:51
Samsun'da kadına şiddet: Çocuğunun önünde karısını öldüresiye dövdü

Korkunç olay, Canik Belediyesi önünde gece saatlerinde yaşandı. Bir yurttaşın kamerasına yansıyan görüntülerde, bir erkeğin, yerde baygın vaziyette yatan kadını defalarca tekmelediği görüldü. Talihsiz kadın tekmelenirken, yanında bulunan çocuğunun 'anne' diye ağlama sesleri sokak boyunca yankılandı. Kadın, başına ve vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı darbelerle ağır şekilde yaralandı.



Yurttaşlardan meydan dayağı

Yurttaşlar, olay sırasında balkonlarına çıkarak saldırgan adama tepkide bulundu. Bazı yurttaşlar ise olaya müdahale etmek maksadıyla aşağıya indiler. Saldırgan şahsa sokakta yurttaşlar tarafından meydan dayağı atıldı. Yerde hareketsiz bir şekilde yatan kadın ise hastaneye nakledildi. Olayın sosyal medya mecralarına yansımasının ardından tüm Türkiye ayağa kalktı.

Abdulhamit Gül'den açıklama

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, "Kadına şiddetin en aşağılık örneklerinden biri Samsun'da yaşandı. Olaya ilişkin ivedilikle soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatı ile fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gerekeni yapacak, failin bu yaptıkları yanına kar kalmayacak." dedi.



Hayati tehlikesi bulunmuyor

E.M adlı kadının olayın ardından özel bir hastaneye nakledildiği, tedavisinin ardından taburcu edildiği ve genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.



Yorumlar (0)