Samsun'da bir kadın, husumetli olduğu iki erkeği vurdu

Samsun'da aralarında husumet olan 2 erkeği tabanca ile bacaklarından vurarak yaraladığı iddiasıyla yakalanan G.A. (41), sevk edildiği adliye tarafından tutuklandı.

YAŞAM 17.04.2021, 23:28 18.04.2021, 15:44
Samsun'da bir kadın, husumetli olduğu iki erkeği vurdu

Dün saat 20.15 sularında İlkadım ilçesine bağlı Adalet Mahallesi’nde yaşanan olayda, aktarılan bilgilere göre, G.A. adlı kadının silahlı saldırısına uğrayan C.A. (21) adlı genç ile gencin kayınpederi H.A. (48) bacaklarından vurularak yaralandı.

Bacaklarından vurdu

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine G.A., tabancayla C.A. ve H.A. adlı erkekleri bacaklarından vurarak kaçtı. Bölgedeki yurttaşların ihbarı üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Yaralı şahıslar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilerek tedavilerine başlandı. 

Tutuklandı

Emniyet güçleri tarafından yakalanan G.A. ile kendisine yardım ettiği iddia edilen eşi ve oğlu gözaltına alınarak adliyeye gönderildi. Şüpheli şahıs, adliyedeki işlemlerin tamamlanmasının ardından tutuklandı. G.A.'ya yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınan eşi ve oğlu ise adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldı. 



Yorumlar (0)