Samsun'da bayram dönüşü feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Bayram tatilinin ardından Artvin'den İstanbul'a geri dönen ailenin bulunduğu araç, Samsun'da yaptığı kaza sonucu su kanalına girip ters döndü. Kazada 3 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi ise ağır yaralandı.

YAŞAM 25.07.2021, 11:46 26.07.2021, 09:06
Samsun'da bayram dönüşü feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Kaza, sabah 05.30 sıralarında Samsun-Ankara karayolunun 59. kilometresinde meydana geldi. 

Bayram tatilinden dönüyorlardı

İstanbul'dan Artvin'e bayram tatiline gittikten sonra geri dönen ailenin bulunduğu 19 yaşındaki Eren İsmail Aydın yönetimindeki hafif ticari araç, araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yoldaki su kanalına girip 60 metre sürüklenerek su menfezine çarptıktan sonra ters döndü.

3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Yaşanan kaza sonucunda araç sürücüsü Eren Enes Aydın ile 47 yaşındaki babası Güven Aydın ile akrabaları 43 yaşındaki Nurşen Topal yaşamını yitirirken, annesi 35 yaşındaki Ayla Aydın ve kız kardeşi 17 yaşındaki Esra Zeynep Aydın ağır yaralandı. Yaralı anne ve kız Kavak Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinden sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

Kaza sonucunda hurdaya dönen araç vinç desteğiyle olay yerinden kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden baba ve oğlunun İstanbul'da muhasebeci oldukları belirtildi

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.


 

Yorumlar (0)