Samsun'da 5 TL vermeyen adamı üç yerinden bıçakladı

Samsun'da bir şahıs, parkta yürüdüğü esnada gördüğü özel güvelik personelinden istediği 5 TL'yi alamayınca, bıçakla saldırdığı adamı 3 yerinden yaraladı. Bıçaklı saldırgan, emniyet güçleri tarafından kısa süre içerisinde yakalandı.

YAŞAM 23.02.2021, 18:22 24.02.2021, 12:14
Samsun'da 5 TL vermeyen adamı üç yerinden bıçakladı

Korkunç olay, Samsun'a bağlı İlkadım ilçesinde bulunan Zafer Mahallesi Fuar Caddesi Gar Park yanında yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, güvenlik görevlisi olarak görev yapan 39 yaşındaki M.Y., tramvaya binmek maksadıyla işe giderken, parkın yanında yaya olarak yürüdüğü esnada yanına gelen ve daha önceden tanımadığı S.T isimli kişi, kendisinden 5 TL para istedi. Yürümeye devam eden M.Y.'ye bıçakla saldıran S.T., talihsiz adamı omzundan, sırtından ve baldırından olmak üzere 3 yerinden bıçaklayarak kovaladıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.



"Benden şikayetçi olma"

Bir iş yerine saklanarak kurtulan M.Y., neye uğradığını şaşırdı. Olay mahalline güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaya olarak olay yerinden uzaklaşan saldırgan, güvenlik güçleri tarafından kısa sürede yakalandı. Kendisinin de elinden yara aldığını söyleyen saldırgan, polis tarafından yaralı adamın yanına getirilerek teşhis işlemi gerçekleştirildi. Yaralı adam, saldırganın bu kişi olduğunu söyledi. Saldırgan şahsın, "Benden şikayetçi olma." demesi ise dikkatlerden kaçmadı. 

Yaralı adam, ambulansla hastaneye kaldırılırken, S.T. ise polis merkezine götürüldü. 

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. 









Yorumlar (0)