Saldırgan kadın psikopat çıktı

Karaköy’de başörtülü kıza saldıran kadının, komşularına ve ev sahibine de terör estirdiği ortaya çıktı.

YAŞAM 18.11.2019, 13:02
Saldırgan kadın psikopat çıktı

İstanbul Karaköy'de kaldırımda yürüyen başörtülü üniversite öğrencilerine saldıran ve birini yumrukla darp ettikten sonra kimsenin tepki göstermemesi üzerine elini kolunu sallayarak olay yerinden giden saldırgan kadın yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saldırgan kadın Semahat Y.’nin ikamet ettiği Beyoğlu'nda komşularına, ev sahibine ve esnafa da terör estirdiği ortaya çıktı.

Karaköy’de başörtülü üniversite öğrencisine yumrukla saldırdıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Semahat Y.,’nin yaşadığı Beyoğlu’ndaki mahalleliye de terör estirdiği ve sıkça saldırdığı ortaya çıktı.

Kendisini kaldığı yerden çıkartmak isteyen ev sahibine de şiddet uyguladığı belirtilen kadının akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürüldü. Saldırgan Semahat Y.,’nin çevredeki esnafa da sıkça saldırıda bulunduğunu söyleyen S.K, yaşadıklarını şöyle anlattı:
“Buradan geçerken de esnaf olarak da zaman zaman şikayetlerimiz oluyordu. Bu durumu polise de bildirdik. Buradan geçerken ağır küfürlü konuşmaları oluyordu. Maalesef biz müdahale edemiyorduk. Yanılmıyorsam psikolojik sorunları var. Ama gerçekten çok ağır küfürler ediyordu. Biz de olayı televizyonda gördükten sonra saldırganın o olduğunu anladık. Akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüyorum hâlâ. İnsanlar kendisine tepki gösterdiğinde onlara da saldırıyordu. Hakaret edip şiddet kullanıyordu. Ailesi yok. Burada tek başına yaşıyor. Kaldığı yerde kırdıkları şeyler oluyordu. Madde aldığını tahmin ediyoruz. Saldırgan oluşunda onun da etkisi olabilir.”

“Psikopat, saldırgan bir kadın”

Saldırgan Semahat Y.,’nin başka bir komşusu ise, şunları söyledi:
“Burada kalan kadın, burada bulunan herkese saldıran bir kadın. Vahşi bir kadın. Mal sahibi bile evinden çıkartamıyor. Mahkeme, belediye uğraşıyorlar. Burası küçük bir merdivenaltı. Burada yatıp kalkıyor. Burada uyuşturucu hap falan hepsi var. Psikopat, saldırgan bir insan. Mal sahibi de başörtülü diye onlara da saldırıyor. Kovalıyor buradan mal sahibini. Başörtülülere saldırıyor, birisi laf attığı zaman da ona saldırıyor.”

Yorumlar (0)