Sakarya’nın en "çekici" adamı Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmek için gün sayıyor 

Sakarya’da yaşayan Süleyman Demirci, vücuduyla 50 kaşık tutarak Guinnes Rekorlar Kitabı’na adını yazdırdı. Demirci, vücudunun böyle bir özelliğinin olduğunu, sigara yakmak için düşen çakmağın vücuduna yapışmasıyla fark ettiğini ifade etti. 

YAŞAM 10.01.2022, 08:36 11.01.2022, 08:53
Sakarya’nın en "çekici" adamı Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmek için gün sayıyor 

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşayan Süleyman Demirci isimli vatandaş, 2014 senesinde bir gün sigarasını yakmaya çalışırken çakmağı elinden kaydı. Yere düşmesi gereken çakmak ise Demirci’nin vücuduna yapıştı. Sonrasında vücuduna demir ve mıknatıslı aletleri yapıştıran ve vücudunun “çekici” özelliğini keşfeden şahıs, adını tarihe yazdırmak için harekete geçti. 



90 kaşıkla rekorlar kitabına girmek istiyor 

“İlçenin en çekici adamı” olarak da bilinen Süleyman Demirci, vücuduyla 50 adet kaşığı taşıyarak Guinnes Rekorlar Kitabı’na giren Azerbaycanlı Etibar Elche Marneuli’ye büyük meydan okuyor ve Guinnes yetkililerini Karasu’ya davet ediyor. Vücudunun 90 kaşığı aynı anda tutabildiğini belirten Demirci, rekoru kıracağına inanıyor.  



“Ben açıklayamıyorum tıp açıklasın” 

Demirci, konuyla ilgili şunları ifade ediyor: “2014’ten bu yana vücuduma bozuk para, taş, cam, altın, gümüş, metal kaşık gibi şeyler yapışıyor. Bunu gören herkes çok şaşırıyor. Yalnızca metali değil vücudum ağacı da tutuyor. Bir keresinde 90 kaşık aynı anda tuttu. Guinnes yetkililerine sesleniyorum, gelsinler de rekorumu görsünler. Noter huzurunda çekim yapalım. Bu yaşadıklarım oldukça tuhaf. Ben açıklayamıyorum ama tıp açıklayabilir.” 

Yorumlar (0)