Sakarya’da okuldan dönen çocuğa sokak köpekleri saldırdı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde okuldan dönen bir çocuk, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpekleri fark ederek hızlı bir şekilde kaçmayı başaran talihsiz genç, olaydan yara almadan kurtuldu.

YAŞAM 27.11.2022, 10:28 28.11.2022, 11:52
Sakarya’da okuldan dönen çocuğa sokak köpekleri saldırdı

Son dönemde birçok kentte görülen sokak köpeği saldırıları, vatandaşları yeni bir tartışmanın içine itti. Toplumun belli bir kesimi sokak köpeklerini insanlardan uzak tutacak yeni bir formül bulunmasını isterken, hayvanseverler ise bu tarz önerilere sert tepki gösteriyor. Bu tartışmaları bir kez daha gündeme getirecek olay, bu kez Sakarya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Akyazı ilçesinde okuldan çıkıp evine dönen bir öğrenci, aniden 2 sokak köpeğinin saldırısına maruz kaldı. 

Son anda kaçmayı başardı

Köpekleri son anda fark eden ve hızlı bir hamleyle kaçmayı başaran çocuk, olaydan şans eseri yara almadan kurtuldu. Köpeklerin çocuğa saldırdığını fark eden diğer esnaflar da dükkanlarından çıkarak köpekleri bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Büyük panik yaşayan genç öğrenci, köpeklerin sokak üzerinden çekilmesinin ardından tekrar yoluna devam etti. 

Yorumlar (0)