Sakarya'da, Halk Eğitim Merkezi Müdürü, kardeşinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını kaybetti

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde Yeni Bosna Caddesi'ndeki Halk Eğitim Merkezi’nin (HEM) Müdürü Abdulvahit Uygar, dün iş yerinden çıktığı sırada kardeşinin silahlı saldırısına uğradı. Abdulvahit Uygar, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

YAŞAM 27.04.2022, 09:43 27.04.2022, 17:09
Sakarya'da, Halk Eğitim Merkezi Müdürü, kardeşinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını kaybetti

Abdulvahit Uygar, Adapazarı’ndaki Yeni Bosna Caddesi'nde bulunan HEM binasından çıktı ve yoldan karşıya geçtiği sırada kardeşi ile karşılaştı.

İki kardeş arasında henüz bilinmeyen neden ile çıkan tartışmanın giderek büyümesinin üzerine M.Z.U. silahla abisi Abdulvahit Uygar’a ateş etti.

Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olayın yaşandığı yere gelen sağlık ekipleri Abdulvahit Uygar’ı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Uygar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, olayın sonrasında kaçan M.Z.U'yu yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin aracı Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişi Yukarısoku mevkiindeki dinlenme tesisinde durdurdu.

Ekipler, araçtaki M.Z.U. ile yanındaki 5 yabancı uyruklu kişiyi gözaltına aldı ve Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğüne getirildiler.

Yabancı uyruklu kişilerin, M.Z.U'nun aracına otostop çekerek yolda bindiği anlaşıldı.

Yorumlar (0)