Sakarya'da başları kayıp iki ceset bulundu! Göğüs silikonundan tespit edilecek

Sakarya Sapanca'da beş gün önce parçalanmış olarak çöp poşetine konulup toprağa gömülen iki cesedin başları henüz bulunamazken cinayete dair yeni detaylar paylaşıldı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılmış olan incelemelerde kadının göğsünde silikon olduğu belirlendi. Silikondaki seri numarasını alan ekipler tarafından önce silikonun satışını yapan firmayı, ardından ise ameliyatı gerçekleştirmiş olan doktorun bulunup öldürülen kadının kimliğine ulaşılması hedefleniyor.

YAŞAM 06.07.2021, 15:25 07.07.2021, 10:17
Sakarya'da başları kayıp iki ceset bulundu! Göğüs silikonundan tespit edilecek

Dehşet veren olay Sapanca Kırkpınar Mahallesi'de 1 Temmuz Perşembe günü meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre uzman psikolog Zeynep Serbes arazide gezen köpeğinin kesik bir ayak bulduğunu fark edip durumu polis ekiplerine iletti.

Çöp poşetinde parçalanmış kadın ve erkek cesedi bulundu

İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekiplerine toprağa gömülü vaziyette çöp poşeti bulundu. Çöp poşetinin içinde parçalanmış vaziyette 1 tanesi kadın, 1 tanesi erkek toplam iki kişinin cesedine ulaşıldı.

Sır cinayete ilişkin detaylar...

Kesici bir alet veya testereyle parçalara ayrıldığı düşünülen cesedin tırnağında bulunan oje detayıysa dikkatlerden kaçmadı. Olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonrası ceset parçaları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi otopsi merkezine gönderildi. Cesetlerin birçok parçaya ayrıldığı görülürken henüz baş kısımları bulunamadı. Ancak parçalanmış cesetlere dair yeni detaylar paylaşıldı.

Göğsünde yer alan silikon kimliği ortaya çıkartacak

Adli Tıp Kurumu'nda yapılmış olan incelemelerde parçalara ayrılan kadının göğsünde silikon bulunduğu belirlendi. Tespitin ardından ekipler parçalanan kadının kimliğini belirlemeye bir adım daha yaklaştı. Ekiplerce silikonun seri numarası ile önce silikonu yapan firmaya ulaşmayı, ardından ise ameliyatı yapan doktoru bulup öldürülmüş olan kadının kimliğine ulaşılması hedefleniyor.

Bir yandan kayıp ihbarları da değerlendiriliyor

Bir yandan cesetlerin diğer parçalarından DNA tiplemesi yapılabilmesi maksadıyla çalışmalar sürüyor, öte yandan ise kayıp ihbarları da olaya ilişkin değerlendiriliyor.

Yorumlar (1)
Kadir kapici 3 yıl önce
12 haziranda cep telefonuma kayıt ettim bawi kesik diye bende böyle şeyler duru goru olarak bana malum olur emniyet beni dikkate alsın kadirkapicikayipcesetler.wordpress.com adresikde baya olaylarimmvar ben