Sağlıkta şiddet ne zaman bitecek? Doktora 'pompalı tüfekle tararım' tehdidi!

Afyonkarahisar'da alkollü oldukları iddia edilen 2 kişi koronavirüs şüphesiyle hastaneye götürüldü. Testlerinin yapılmasının ardından koronavirüs testi negatif çıkan iki kişi doktorları darp ederek pompalı tüfekle taramakla tehdit etti.

YAŞAM 14.06.2020, 22:53 14.06.2020, 23:01
Sağlıkta şiddet ne zaman bitecek? Doktora 'pompalı tüfekle tararım' tehdidi!

Koronavirüs döneminde canları pahasına çalışan kahraman doktorlarımıza şiddet ne yazık ki son bulmuyor. Şimdi de Afyonkarahisar'da bir doktor şiddet mağduru oldu.

Testin ardından saldırgan tavırlar!

Olay dün gece saat 02.30 sularında Afyonkarahisar Devlet Hastenesi Kovid Tecrit Bölümü'nde meydana geldi. Koronavirüs şüphesiyle birlikte hastaneye götürülen ve alkollü olduğu belirtilen 2 kişiye korona testi yapıldı. Sonuçlarının temiz çkımasının ardından şahıslar saldırgan tavırlar sergilemeye başladı.

Doktorları pompalı tüfekle taramakla tehdit ettiler

Nöbetçi doktorlar Mert Bozok, Serkan Özdemir, Caner Tonkaz ve Murat Cimbar şüphelileri sakinleştirmeleri için uyarılarda bulundu. 2 saldırgan doktorların uyarısına kulak asmayarak 4 doktoru darp etmeye kalktı. Saldırganlardan bir tanesi doktorları hastaneye bir kamyon adam yığıp pompalı tüfek getirip taramakla tehdit etti.

Tehditlerin ardından şüpheliler olay yerinden hızla uzaklaştı. Saldırı sonucunda yaralanan doktorlara acil serviste yapılan ilk tanımlamaların sonucunda yüz, boyun ve kollarında yumruk darbelerine bağlı kızarıklıklar olduğu ifade edildi.

Saldırganlar yakalandı

Beyaz kod uyarısı veren darp raporu alan doktorların şikayetçi olduğu 2 şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü ifade edilirken doktorlardan Serkan Özdemir yaşadıkları olayı sosyal medya üzerinden paylaşarak sesini duyurmaya çalıştı.

Yorumlar (1)
Ali 4 yıl önce
Bu hükümet olduğu sürece ne yasa gelir ne şiddet biter kaldır hastanelerden özel güvenliği sonra koy oraya EGM personelleri sonra bide yasayı çıkar şiddet yasasını sonra bak bakalım