Şafak Sezer’in kar isyanı: “6 saattir kıpırdamadık” 

İstoç kavşağında mahsur kalan Şafak Sezer, çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Yetkilileri göreve davet eden Sezer, “Allah rızası için sesimizi duyun.” ifadelerini kullandı.  

YAŞAM 25.01.2022, 08:56 26.01.2022, 09:45
Şafak Sezer’in kar isyanı: “6 saattir kıpırdamadık” 

İstanbul’da kar çilesi sebebiyle mahsur kalanlar arasına ünlü oyuncu Şafak Sezer de eklendi. Yolda çektiği bir videoyu Twitter hesabından paylaşarak hem kendisinin hem de yolda kalan vatandaşların sesini duyurmaya çalışan Sezer, adeta isyan etti. 



“Gözünüzü seveyim şurayı açın” 

İstoç kavşağında mahsur kalan Şafak Sezer, videosunda yetkililere şu şekilde seslendi: “Mahmutbey gişeleri yakınındayız. Yaklaşık 6 saattir buradayız, hiçbir şey kımıldamıyor. Çocuklar, bayanlar var. Allah rızası için sesimizi duyun. Biliyorum çok yoğunsunuz ancak burada da hastalar var. Devlet yetkililerine sesleniyoruz. Gözünüzü seveyim şurayı açtırın.” 



İstanbul’da personeller izinli sayıldı 

Pek çok vatandaşın mahsur kaldığı yollarda daha fazla mağduriyet yaşanmaması adına İstanbul Valisi Ali Yerlikaya dün gece açıklamada bulunarak bugün için (25 Ocak) tüm personellerin izinli sayıldığını bildirdi. 

Yorumlar (0)