Saçını yoldu, baklavanın içine gömdü!

Mardin'de bu da olmaz dedirten bir olay yaşandı. Bir kadın, yediği tatlının parasını ödememek için kendi saç telini tabağına koydu.

YAŞAM 18.10.2019, 13:58 18.10.2019, 16:46

Mide bulandıran olay Mardin'de yaşandı. Baklava yemek için tatlıcıya giren bir kadın, servis edilen tatlıyı afiyetle yedikten sonra parasını ödememek için kafasından kopardığı saç tellerini, tatlıdan geriye kalan dilimin içine özenle yerleştirdi.

Kemal Sunal'ın Meraklı Köfteci filmini akıllara getirdi

Akıllara durgunluk veren olay Mardin’in Artuklu ilçesinde bulunan bir tatlıcıda yaşandı. Tatlıcıya girdikten sonra baklava siparişi veren kadın, kafasından kopardığı saç tellerini baklavasının yedikten sonra geriye kalan diliminin üzerine bıraktı. Dükkânda çalışan baklava ustasını yanına çağıran kadın, yediği baklavanın içinde saç gördüğünü söyleyerek yediği baklavanın hesabını ödemeyi reddetti. Kendi saç telini baklava içine gömen kadının, "midesi bulanmış, tiksinmiş" gibi rol yapması da "pes" dedirtti. Aralarında geçen tartışmadan sonra kadın, hesabı ödemeyeceğini söyleyerek dükkândan ayrıldı. Baklava ustasının müşteri karşısındaki mahcubiyeti de güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Mahcup bir şekilde "daha önce böyle bir şey yaşamadığını" söyleyen baklava ustası, pervasız kadının dükkândan ayrılmasından sonra kamera kayıtlarını inceledi. Görüntüleri izleyen baklava ustası, olayın aslını gördükten sonra şaşkına döndü.

“Yedi yedi, parmaklarını yaladı"

Yaşanan olayla ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Necmettin Usta, her zaman olduğu gibi sabah erken saatlerde dükkânına gelip hamuru hazırladığı belirtti. Necmettin Usta, “Müşteri geldi ve baklava siparişi verdi. Ben de içeri gidip işime devam ettim. Müşteri orada tatlısını yerken saçının telini koyuyor, sonra beni çağırdı. Baklavada saç gördüğünü söyledi. Çok şiddetli tepki gösterdi, ben de bu duruma çok şaşırdım. Hesabı ödemeyeceğini belirterek gitti. Çok uzun süre olayın etkisinden çıkamadım. Aynı Kemal Sunal'ın filmindeki gibi oldu. Kadın baklavayı yedi yedi, parmaklarını yaladı, çok şaşırdım. Ben 4 çocuğum için hâlâ çalışıyorum, bu bir emek hırsızlığıdır. Böyle şeyler yapılmamalı artık.” şeklinde konuştu.

İşletmeci İbrahim Usta ise olayla ilgili, "Buraya Gaziantep’ten geldik. Geçenlerde bir kadın buraya gelip, baklavasını yedikten sonra saç telini içine koymuş. Kemal Sunal’ın filmindeki adam da hesabı ödememek için köftenin içine çivi koyuyordu. Sonra biz de kamera kayıtlarına baktık ve olayın öyle olmadığını gördük.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)