Rögar kokusundan çıkan kavga 2 can aldı!

İstanbul Sancaktepe'de rögardan gelen koku üzerine bina sakinlerinin tartışması büyüyerek kavgaya dönüştü. Tarafların demir ve sopalarla birbirlerine saldırılarının ardından müteahhidin silahla ateş etmesi üzerine 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

YAŞAM 08.03.2020, 19:41
Rögar kokusundan çıkan kavga 2 can aldı!

Olay, saat 13.30 sıralarında Sancaktepe Safa Mahallesi Cami Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Şeker Ş. adlı müteahhit oğullarıyla birlikte, sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın sakinleri Seyithan Ö. ve Alican Ö. ile rögardan gelen kokular nedeniyle tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirlerine demir ve sopalarla saldırmaya başladı.

Ardından müteahhit Şeker Ş., yanında bulunan silahıyla Seyithan ve Alican Ö.'ye ateş etti. Olayda ağır yaralanan Seyithan ve Alican Ö. ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Seyithan ve Alican Ö. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan müteahhit Şeker Ş. de ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şeker Ş.'nin iki oğlu ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, olay yerinde ve hastanede güvenlik önlemleri aldı. 

Yorumlar (0)