Rize'de kadın doktora 'oraklı' saldırı

Rize Devlet Hastanesi’nde görev yapan kadın doktoru kolundan yaralayan Ali Sırrı K., güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

YAŞAM 08.02.2021, 19:54 09.02.2021, 15:25
Rize'de kadın doktora 'oraklı' saldırı

Rize Devlet Hastanesi’nde Ali Sırrı K. adlı saldırgan, hastanenin psikiyatri servisinde görev alan Meltem Puşuroğlu adlı doktorun odasına girdi.

Orak kullanarak saldırdı

Doktor odaya girer girmez, yanında bulunan çantada sakladığı ot kesmeye yarayan orak ile talihsiz doktora saldıran şahıs, olay yerinden uzaklaştı.

Özel güvenlik yakaladı

Feci olayın ardından hastaneden kaçmaya çalışan saldırgan, özel güvenlik görevlileri tarafından kıskıvrak yakalanarak emniyet güçlerine teslim edildi.

Saldırıya uğrayan uzman doktor ise çalıştığı hastanenin acil servisine sevk edildi ve tedavisine başlandı. Puşuroğlu’nun hayati tehlikesinin olmadığı, kolundan yaralandığı belirtildi.

"Canım çok sıkılıyordu"

Saldırganın Rize İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda verdiği ilk ifadesinde, "Canım çok sıkılıyordu, bazı olayları çok kafama takıyordum. Birine saldırmayı koymuştum kafaya, doktorla hastanın teke tek kalabildiği yegane ortam psikiyatri servisi olduğu için randevuyu da o servisten aldım. Doktor odasına girer girmez hiçbir tartışma yaşanmadan direkt sakladığım orağı çıkardım ve saldırdım." dediği öğrenildi.

Serbest bırakıldı

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen saldırgan Ali Sırrı K., tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

Yorumlar (1)
gaffur 3 yıl önce
ne diyeceğimi bilemedim. bu manyağın yaptığına mı serbest bırakanlara mı