Restoranda yemeğini bekliyordu… İzmir’de yürek yakan ölüm

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan bir restorana giren 35 yaşındaki Mehmet Kırmızıgül, yemek siparişi verdikten kısa süre sonra kalp krizi geçirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Kırmızıgül, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yaşanan o anlar, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

YAŞAM 03.06.2022, 10:36 03.06.2022, 10:53
Restoranda yemeğini bekliyordu… İzmir’de yürek yakan ölüm

Olay, önceki gün Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bulunan bir restoranda meydana geldi. Çalışmak için Mardin’den İzmir’e geldiği öğrenilen Mehmet Kırmızıgül, yemek yemek için cadde üzerinde bulunan bir restorana girdi. Siparişini verdikten kısa süre sonra fenalaşan 35 yaşındaki vatandaş titremeye başladı. 

Hastanede hayatını kaybetti

Restoran görevlileri ve müşteriler, uzun süre Mehmet Kırmızıgül’ün fenalaştığını fark edemedi. Bir garsonun durumu fark etmesi üzerine ihbarda bulunularak sağlık ekiplerinden yardım istendi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Kırmızıgül, ardından ambulans eşliğinde Alsancak Nevvar Salih işgören Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kırmızıgül, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamadı. 





Yorumlar (0)