Rektörlük binasında yangın!

Üsküdar'da bulunan İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi rektörlük binasında restorasyon çalışmaları esnasında yangın çıktı. Kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

YAŞAM 02.10.2019, 17:39
Rektörlük binasında yangın!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan bir üniversitede restorasyon çalışmaları esnasında çıkan yangın kontrol altına alındı. 

Yangın, saat 16.00 sıralarında Üsküdar Tıbbiye Caddesi üzerinde bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin çatısında çıktı. Binanın restorasyon çalışmaları esnasında çıkan yangını görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. 

Restorasyon çalışması yapan işçiler, yangına ilk müdahaleyi yaptı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını yarım saatlik çalışmadan sonra kontrol altına aldı. Yangın sırasında rektörlük binasında kimsenin bulunmadığı bildirildi.

"İlk müdahaleyi yangın tüpüyle yapmışlar"

Yangında yan binada ders gören bir öğrenci, "Biz yan taraftaydık. Oradan da biraz koku geldi. Korktuk dışarı çıktık. Bu kadar da yakın beklemiyorduk. Burasını görünce şaşırdık." ifadelerini kullandı.

Yangını gören bir kişi ise "Hastaneden çıkışta bir koşuşturma olduğunu gördüm. Dumanları görünce hemen zaten 110 ekibini aradım. Direk ekipler geldi, müdahaleye başlandı. Çalışan arkadaşlar da ilk müdahaleyi yangın tüpü ve kumla yapmışlar." dedi.

Yorumlar (0)