Rehber öğretmen önce omuz attı, sonra saçlarını yoldu!

Konya'da bir rehber öğretmen, apartman girişinde komşu kızını gözüne kestirerek kapı girişinde önce omuz attı, ardından yere yatırarak saçlarını yoldu.

YAŞAM 16.08.2019, 21:22 17.08.2019, 08:34

Konya'da bir kadın, kendinden yaşça hayli küçük komşu kızını apartman girişinde önce omuz atarak taciz etti ardından yere yatırarak saçlarını yolup darp etti. Olayı daha da korkunç kılan ise saldırganın bir ilkokulda rehber öğretmenlik yapıyor olmasıydı.

Güvenlik kameralarının dehşet anlarını kaydettiği olay, Konya merkez Selçuklu ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Konya’da bir ilkokulda rehber öğretmen olarak görev yaptığı iddia edilen Deniz E., gürültü nedeniyle aralarında husumet bulunan komşusunun 23 yaşındaki kızı B.Ç. ile apartman girişinde karşılaştı. Kapıdan içeri girmeye çalışan genç kıza omuz atarak taciz eden Deniz E., komşunun 23 yaşındaki kızı B.Ç.'yi tokatlayarak yere yatırdıktan sonra tekmeleyerek ve saçlarını yolarak darp etti. Genç kızın saçlarını koparan ilkokul rehber öğretmenin darp anı binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kavganın ardından iki aile yakınları bina bahçesinde birbirine girdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde rehber öğretmenin eşi beyzbol sopasıyla aileye saldırıyor. Darp mağduru genç kızın abisi ve annesi, rehber öğretmenin kocasının saldırısını engellemeye çalışıyor.
 
İlkokul rehber öğretmeni olan saldırganın yaraladığı 23 yaşındaki genç kız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Genç kızın ailesi, kızlarını darp eden ilkokul rehber öğretmeni Deniz E'.den şikayetçi oldu.
 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (1)
Busra 5 yıl önce
Kavga çıkmadı sonrasında kocası sopayla saldırdı o görüntülerde var beyzbol sopasıyla girişti abim annem kocasını tuttu yani karı koca saldırıya uğradım