Rehber öğretmen kabus oldu!

Bir ilköğretim okulunda rehber öğretmen olarak çalışan kadının, komşunun küçük kızını önce omuz atarak taciz ettiği ardından feci şekilde darp ettiğine ilişkin görüntüler dün gündemin ön sıralarındaydı. Darp edilen genç kız konuştu.

YAŞAM 17.08.2019, 16:38

Konya'da bir ilkokul rehber öğretmeninin, komşusunun kızını darbettiği anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedilmiş, görüntüler dün gündemin ön sıralarına yükselmişti.

Ne olmuştu?

Bir ilkokulda rehber öğretmeni olarak görev yapan D.E, Selçuklu ilçesindeki bir apartmanda, daha önceden gürültü nedeniyle tartıştığı ailenin kızı Büşra Ç. ile karşılaştı.

Apartmanın giriş kapısında 23 yaşındaki Büşra Ç.ye omuz atarak taciz eden ve arkasından darp etmeye başlayan D.E, Büşra Ç'nin saçlarını yolmuştu.

Apartmanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, binadan dışarı çıkmaya çalışan D.E'nin içeri girmek isteyen Büşra Ç'ye kasıtlı bir şekilde omuz attığı görülüyor.

D.E'nin itekleyerek yere düşürdüğü Büşra Ç'yi darbetmesi, tekmelemesi ve saçlarını çekmesi de görüntülere yansıyor.

Dışarıdaki güvenlik kamerasındaki görüntülerde ise kavganın ardından iki aile yakınlarının site bahçesinde kavga etmesi yer alıyor.

Büşra konuştu!

Büşra Ç, gazetecilere, üst katlarında oturan D.E'den sadece kendilerinin değil, başka apartman sakinlerinin de şikayetçi olduğunu söyledi.

D.E'nin kendi çocuklarına şiddet uyguladığını ileri süren Büşra Ç, "Ben çocuklarına şiddet uyguladığını tahmin ettiğim için 'Alo 183 Sosyal Destek Hattı'nı aradım. Çünkü bu benim vatandaşlık görevim. Daha sonra numaramı bularak benim aradığımı öğrenmiş. Bu yüzden bana saldırdığını düşünüyorum." dedi.

İlkokul rehber öğretmeni D.E'den polise giderek defalarca şikayetçi olduklarını belirten Büşra Ç, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Olay günü apartmana gireceğim sırada karşımdan geldi. Kapının kenardan geçerken beni eliyle itti. 'Ne yapıyorsun.' diye karşılık verince saldırdı. Yere düştüm. Bu sırada bana vurmaya başladı. Elindeki cüzdan ve anahtarını yüzüme attı. Yanımdan uzaklaştığı sırada imdat diye bağırdı. Olayın ardından evdeki ailemi aşağıya çağırdım. Dışarıda da kocası bana değnekle saldırdı. Daha sonra ailem araya girerek kavgayı engelledi."

Büşra Ç, yaşanan olayın ardından D.E. ve kocası tarafından ölümle tehdit edildiğini ifade ederek, "Böyle bir öğretmen meslekten atılmalı çünkü böyle bir eğitimciye çocuklar nasıl teslim edilir. Ben şu an dışarı çıkamıyorum. Çünkü beni tehdit etti. Korkuyorum." şeklinde konuştu.

Aile, kızlarını darbeden ilkokul rehber öğretmeni D.E'den şikayetçi oldu. İlkokul rehber öğretmeni D.E. ifadesine başvurulmasının ardından salıverildi.

Yorumlar (3)
Ayşegül Çelik 5 yıl önce
Bu haber doğru değildir , dayak yiyen kızım benim yüzümden mağdur oldu
Ayşegül çelik 5 yıl önce
Benim adımı kullanarak yorum yazılıyor şikayet edeceğiz gerekeni yapacağız.
Recep çelik 5 yıl önce
Ayşegül Çelik ismi ile yorum yapan kişi rehber öğretmenin kendisdir.