Recep, Tayyip ve Erdoğan kardeşlerin hedefi Cumhurbaşkanı olmak

Van'da yaşayan Gülser ailesinin çocukları Recep, Tayyip ve Erdoğan kardeşler, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi gelecekte ülkeyi yönetmek olduğunu söyledi.

YAŞAM 15.03.2021, 15:40
Recep, Tayyip ve Erdoğan kardeşlerin hedefi Cumhurbaşkanı olmak

Van’da, 2011 yılında doğan üçüz kardeşler Recep, Tayyip ve Erdoğan hayalleriyle ilgili konuştu. 

“Hedefimiz Cumhurbaşkanımız gibi ülkeyi yönetmek”

Van’da yaşayan ve Recep Tayyip Erdoğan’a büyük sevgi besleyen Gülser ailesi, 2011’de doğan üçüz çocuklarına Recep, Tayyip ve Erdoğan isimlerini vermişti. 62 yaşındaki baba Abdülhamit Gülser, çocukları Recep, Tayyip ve Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi cumhurbaşkanı olmak isteklerini aktardı. Çocuklarının Van’da 2011’de meydana gelen deprem yılında doğduğunu ve depremin ardından İstanbul’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüklerini belirten Baba Abdülhamit Gülser, Cumhurbaşkanının talimatıyla üçüz çocuklarına bir ev yapıldığını ve onu çok sevdiklerini dile getirdi. Bu yüzden çocuklarına bu isimleri verdiğini ifade eden baba, çocuklarının da ilerde vatanına ve milletine sahip çıkmalarını diledi.

İsimlerinden hiç rahatsız olmadıklarını ve gurur duyduklarını aktaran çocuklar ise gelecek yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi ülkeyi yönetmek istediklerini ifade etti.

Yorumlar (0)