Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan serbest!

Giresun'un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın (11) babası Şaban Vatan serbest bırakıldı.

YAŞAM 15.11.2019, 00:38 15.11.2019, 08:47
Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan serbest!

Şaban Vatan hakkında soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal'ın evine yaklaşmama kararı alındı. 3 kişi hakkında ise yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

"Mürsel Küçükal'ın ifade değiştirdiğini öğrendim"

Adliye çıkışı açıklamalar yapan Şaban Vatan, "Mürsel Küçükal'ın cumartesi akşamı ifade değiştirdiğini öğrendim. Bunun üzerine Giresun Emniyet Müdürlüğüne giderek bilgi almaya gayret gösterdim. Mürsel Küçükal ile asla muhatap olmak istemedim. Onu birileri evimin oraya getirmişti. O esnada bende kızımın mezarlığından gelmiştim. Ben sadece ricada bulundum, 'O ifade durumunu anlatır mısın' dedim. Bu anın kamera kayıtları da var. Ben hiçbir zaman yargıya zarar getirecek durumların içerisine bulunmadan kızımın adaletinin hakkaniyetinin sağlanması için mücadele ettim ve edeceğim" diye konuştu.

Ne olmuştu?

Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan ile Canan Coşkun, Tuba Demir ile Kazım Kızıl, olayın tanığı Mürsel Küçükal'ı darp edip tehdit ettikleri iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Yorumlar (0)