Rabia Naz'ın babası hakkında ihlal soruşturması!

Son zamanlarda gündeme oturan Rabia Naz Vatan'ın (11) ölümüne ilişkin babası Şaban Vatan hakkında, "tanık Mürsel Küçükal'ın evine yaklaşmama kararını ihlalden" soruşturma açıldı.

YAŞAM 29.11.2019, 23:46
Rabia Naz'ın babası hakkında ihlal soruşturması!

​Rabia Naz Vatan, 13 Nisan 2018'de, Eynesil'e bağlı Gümüşçay Mahallesi'ndeki evlerinin önünde yaralı bulunmuş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Küçük kızın ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'nca 2 rapor hazırlandı. Raporlarda ölümün, genel beden travmasına bağlı kırık ve iç organ yaralanması sonucu meydana geldiği belirtildi. Aile ise kızlarına otomobil çarptığını ve yaralı olarak evin önüne bırakıldığını öne sürdü.

Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan ve yanındaki K.K., T.D. ve C.C.'nin, kendilerini Meclis Araştırma Komisyonu üyesi gibi tanıtıp, soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal'ı ifadesini değiştirmeye zorladığı iddiasıyla, 14 Kasım'da gözaltına alındı. 

50 metre yaklaşmama kararını ihlal etti!

Adliyeye sevk edilen Şaban Vatan ve 3 kişi Adli Kontrol Şartıyla salıverildi. Şaban Vatan hakkında soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal'ın evine "50 metre yaklaşmama" kararı verildi, 3 kişi hakkında ise yurt dışı çıkış yasağı çıkarıldı.

Şaban Vatan'ın soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal'ın evinin önünde araçla geçerek kararı ihlal ettiği tespit edildi. Şaban Vatan hakkında "eve yaklaşmama kararını ihlalden" soruşturma açıldı.

Yorumlar (0)