Promosyan izdihamında ezilme tehlikesi!

Edirne'nin Keşan ilçesinde düşman işgalinden kurutuluşun 97'nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında bir market, promosyon ürünler dağıttı. Dağıtım sırasında çocuklar ezilme tehlikesi geçirirken, promosyonların dağıtıldığı araçlar, zabıta ve polis ekipleri tarafından tören yerinden uzaklaştırıldı.

YAŞAM 19.11.2019, 13:52
Promosyan izdihamında ezilme tehlikesi!

Keşan'ın düşman işgalinden kurutuluşunun 97'nci yıl dönümü, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı. Tören Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başladı. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Daha sonra halk oyunları ekipleri gösteri yaptı. 

Törenin sonunda Keşan'da bulunan resmi kurum ve kuruluşların araçları geçiş yaptı. Keşan Sebze, Bakkal ve Manavlar Odası aracından vatandaşlara ıspanak dağıtıldı. Keşan Lokantacı, Kahveci ve Otelciler Odası'na ait kamyonetin kasasına kurulan masada ise oda yöneticileri, temsili olarak okey oynadı ve çay içti.

Keşan Madeni Eşya ve Demirciler Odası yöneticileri, bir çekicinin arkasında temsili olarak geçiş esnasında demir dövdü.

Bir market tarafından promosyon ürünler dağıtılırken izdiham yaşandı. Bazı çocuklar ezilme tehlikesi yaşarken, bazıları korku içinde gözyaşlarına boğuldu. 

İzdihamın büyümesinin ardından promosyonların dağıtıldığı araçlar, zabıta ve polis ekipleri tarafından tören alanından uzaklaştırıldı.

Yorumlar (0)