Prof. Dr. Mehmet Boynukalın koronavirüse yakalandı

Twiter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla olay olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi eski imamı Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, koronavirse yakalandı.

YAŞAM 11.04.2021, 15:02 12.04.2021, 11:04 Hanife
Prof. Dr. Mehmet Boynukalın koronavirüse yakalandı

Ayasofya Camisi’nden attığı twetlerden dolayı istifa etmek durumunda kalan eski imam Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Boynukalın, Twitter’dan yaptığı paylaşımda evde ilaçlarını alıp tedavisine devam ettiğini, istirahatte olduğunu belirterek, “Dualarınızla çabuk atlatırız inşallah. Elhamdülillah alâ külli hal.” sözlerine yer verdi.

İstifa edip Üniversitedeki görevine geri dönmüştü

Boynukalın, Ayasofya Cami’de görev aldığı zamanlarda Twitter hesabı üzerinden attığı tweetler ile sık sık gündeme gelmesi sonucu görevinden istifa etmiş ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ndeki akademik görevine geri dönüş yapacağını açıklamıştı.

Ayrılma sebebini de açıklayan Boynukalın, 103 emekli amiralin gece yarısı yayınladıkları bildiriyi işaret ederek, "Ayasofya İmamı konuşuyor da biz niye konuşmayalım." söylemlerine fırsat vermemek için böyle bir karar verdiğini söylemişti.

Yorumlar (0)