Prens Harry ve Meghan Markle'dan itiraflar!

Prens Harry ve Meghan Markle'ın belgeselinde samimi açıklamaları dikkat çekti.

YAŞAM 22.10.2019, 10:15 22.10.2019, 13:33
Prens Harry ve Meghan Markle'dan itiraflar!

Prens Harry ve Meghan Markle, çekilen belgeselde yaşadıkları baskıları ve ebeveyn olma süreçlerini  anlatarak yaşamlarına bir göz atma fırsatı sundular. ITV belgeselinin (Harry and Meghan: An African Journey, the Duke and Duchess of Sussex)  bir parçası olan gazeteci Tom Bradby'ye konuşan Harry ve Meghan, ruh sağlığı ve spot ışığı altındaki yaşamları hakkında konuştu.

Meghan ve Harry, 5 aylık oğulları Archie ile Güney Afrika turu sırasında iken Bradby ile birkaç kez görüşmüştü.

Turun sonucu, Kraliyet çifti ile İngiliz basını arasındaki yasal bir savaşın başlangıcını da işaret etti ve Meghan, gazetenin yasadışı bir şekilde özel mektuplarından birini yayınladığı iddiasıyla The Mail on Sunday gazetesini dava etti. Gazete, ortada yapılmış bir yanlışın olmadığını savunuyor.

Meghan, çiftin ilk olarak 2016'da halka açıldığından beri birçok magazin gazetesinin hedefi oldu. Medyanın baskısı o kadar hissedilir ki, benzeri görülmemiş bir hareketle Prens Harry, Meghan'ın kişisel hayatı hakkında yorum yapanları “ırkçılıkla” suçlayan bir bildiri yayınladı.

İşte, belgeselden öğrendiklerimiz;

Arkadaşları evlenmesini istemedi

Şimdiki kocasıyla evlenmeden önce, Meghan, arkadaşlarının onu alacağı medya ilgisi hakkında uyardığını açıkladı.

Düşes,” Kocamla ilk tanıştığımda, arkadaşlarım çok mutluydu çünkü ben çok mutluydum " dedi. "Ama İngiliz arkadaşlarım bana dedi ki,' eminim o harika ama bunu yapmamalısın çünkü İngiliz magazinleri hayatınızı yok edecek.”

Prens Harry,  kardeşi Prens William arasında bir gerginlik olduğu söylentilerine cevap verdi

"Rolümüzün ve işimizin bir parçası olarak her zaman baskı altındayız bu yüzden , bilirsin ki, bir şeyler olur."dedi.

"Ama bak, biz kardeşiz. Her zaman kardeş olacağız. Şu anda kesinlikle farklı yollardayız ama her zaman onun için orada olacağım ve her zaman benim için onun da orada olacağını biliyorum. Sadece meşgul olduğumuz için eskisi kadar birbirimizi görmüyoruz. “dedi.

Prens Harry, ailesini her zaman koruyacağını söyledi

Prens Harry'ye, karısının 1997'de Paris'te paparazzi tarafından takip edilirken bir araba kazasında ölen annesi Prenses Diana ile aynı baskıya uğrayacağından endişe edip etmediği soruldu. Bu sorunun üstüne "Ben her zaman ailemi koruyacağım ve şimdi korumam gereken bir ailem var.”

Annemin yaşadığı her şey ve onunla ilgili olan her şey gün geçtikçe daha da önemli oluyor ve bunun sebebi benim paranoyak olmam değil, sadece geçmişin tekrar etmesini istemediğimdendir.” dedi.

Halkın gözünde olmakla nasıl başa çıktığı sorulduğunda, Meghan kocası için sevimli takma adını ortaya çıkardı.

"Dürüst olmak gerekirse, uzun zamandır H'ye söylüyorum-ona dediğim şey- sadece bir şeyi atlatmak yeterli değil, gelişmek zorundasın.”

Yorumlar (0)