Postacıyı kovalayan horozun sahibi konuştu: Gıcığı var!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde postacıyı kovalayan "Hüsnü" isimli horoz dikkat çekti. Hüsnü'nün sahibi, "Postacılara galiba bir gıcığı var. Onlar haciz kağıtları getiriyor. İcralı kağıtları falan. Ondan dolayı olabilir yani." açıklamasında bulundu.

YAŞAM 17.01.2020, 16:01
Postacıyı kovalayan horozun sahibi konuştu: Gıcığı var!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde postacıyı kovalayan "Horoz Hüsnü" sosyal medyada gündem oldu. Battalgazi Mahallesi'nde sokakta yürüyen postacının bir horoza taş attığı iddia edildi.

Daha sonra horoz ile postacı arasında ilginç bir kovalamaca başladı. Şaşkınlığa uğrayan postacı, bir binanın bahçesine sığındı.

"Saldırgan değil, oyun amaçlı yapıyor"

"Hüsnü" isimli horozun sahibi Ahmet Eren, "Büyüttük, yetiştirdik annemiz kesmek istedi. Ben engel oldum. Hayvanları seviyorum, kedi, horoz besliyorum. Saldırgan değil, oyun amaçlı yapıyor. Cinsini bilmiyorum bu pazardan alınmış bir civciv." dedi. 

"Kızınca saldırmış"

Olayı görmediğini kaydeden Eren, "Daha sonra izledik, postacı taş mı attı, tekme mi attı kızdırmış. Kızınca da saldırmış kendini koruyor herkes. O da bir canlı. Kümes var, kümeste kalıyor." ifadelerini kullandı.

"İcra kâğıtları getirdiği için postacılara gıcığı var"

Eren, çocukların taş attığını belirterek, "Kimse bir şey yapmasın diye içeri aldım. Alt tarafı bir horoz. Saldırgan olsa ne olacak köpek mi?" diye sordu.

Hüsnü'nün postacıları niye sevmediğini şakayla karışık anlatan Eren, "Postacılara galiba bir gıcığı var. Onlar haciz kâğıtları getiriyor. İcralı kâğıtları falan. Ondan dolayı olabilir yani. Başka kimseye saldırmıyor oyun oynuyor. Postacı da korktuğu için onun peşine takılmış. O kaçtıkça kovalamış." dedi.

Mahallede oturan çocuklar, horozun saldırgan olmadığını yalnızca kendisine taş atıldığı zaman insanları kovaladığını belirttiler.

Yorumlar (0)