Polisin maske uyarısına şaşırtan yanıt: Allah beni koruyor

İstanbul Avcılar'da maske, mesafe ve sigara yasağı denetimi esnasında maske takmadığı için durdurulan bir kadın uyarıldı. Kadın, "Neden maske takmıyorsunuz?" sorusuna ise "Allah beni koruyor." şeklinde yanıt verdi.

YAŞAM 26.11.2020, 16:42 26.11.2020, 16:48
Polisin maske uyarısına şaşırtan yanıt: Allah beni koruyor

İçişleri Bakanlığı'nca 81 ile gönderilen genelgeyle bugün itibarıyla 4 gün süresince başta pazar yerleri toplu taşıma araçları ve alışveriş merkezleri olacak şekilde vatandaşların kalabalık bir şekilde bulunabildiği bölgelere ilişkin yoğunlaştırılmış denetim gerçekleştirildi.

Maske, mesafe ve sigara içme yasağı kontrolü yapıldı

İstanbul Valiliği'nce sigara içilmesi yasaklanan araç trafiğine kapalı olan Marmara Caddesi önünde polis ekip araçlarından mesafe, maske ve temizlik kurallarına uyulmasına ilişkin hoparlörlerle anons yapıldı.

Resmi polis ekipleri sonrası Marmara Caddesi'nde denetimler gerçekleştirerek özellikle mesafe ve maske kuralı sonrasında gelen sigara içme yasağına uyulup uyulmadığına ilişkin denetimler gerçekleştirildi. 

Maske takmayan kadından ilginç gerekçe

Polisin maskesiz olarak yürürken durdurduğu ve maskesini takmasına ilişkin uyardığı bir kadın çantasından maskesini çıkartarak hemen taktı ve kendisine yöneltilen "Neden maske takmıyorsunuz?" sorusuna, "Allah beni koruyor." şeklinde yanıt verdi.

Caddede sigar içen kişiler veya maskesiz dolaşanlar uyarılırken bu kişiler hakkında da işlem yapıldı. Denetimlerin süreceği kaydedildi.

Yorumlar (0)