Polisin durdurduğu araçtan çıkanlar şoke etti

Yunus polisler Beşiktaş’ta bir aracı durdurdu. Aracı arayan polis ekipleri adeta mini bir cephanelikle karşılaştı. Otomobilden 6 adet tabanca çıktı. Ruhsatlı tabancasını vererek polisleri kandırmaya çalışan 2 kişi ise tutuklandı. 

YAŞAM 24.04.2022, 15:08
Polisin durdurduğu araçtan çıkanlar şoke etti

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Devriye Ekipleri Amirliği yunus polisleri geçtiğimiz hafta perşembe günü Beşiktaş’ta şüphelendikleri bir otomobili durdurdu. Otomobilin sürücüsünün M.Y.D. ile arkadaşı M.N.Ç.’nin araçtan inmesi istendi. Zincirlikuyu Büyükdere Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda araçtan inen M.N.Ç., ruhsatlı tabancasını polise vererek onu kandırmak ve aracın aranmasını engellemek istedi. Tabancasının ruhsatını da polise teslim etti. Beşiktaş yunus ekipleri yaptıkları incelemede herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı ancak sonrasında M.Y.D.’nin GBT sorgusu yapıldı. 



Sürücünün daha öncesinde sabıkası bulunuyordu

M.Y.D.’nin GBT sorgusunda “ateşli silah kanununa muhalefet” suçundan sabıkası olduğu öğrenildi. Bunun üzerine hem şahısların üzerinde hem de araç içinde arama yapıldı. İkilinin tedirgin hallerinden şüphelenen polisler, otomobil içindeki sırt çantasında iki tane, vites kolunun bölmesinde ve bagajda 4 tane olmak üzere toplam 6 tane ruhsatsız tabancayı ele geçirdi. Bunun üzerine Beşiktaş polis ekipleri, şahısları gözaltına aldı. Şahısların emniyetteki işlemleri devam ederken şahısların evinde yapılan aramalarda da 2 tane ruhsatsız tabanca bulundu. Emniyetteki işlemlerin ardından ise M.N.Ç. ile M.Y.D., tutuklandı. 



Yorumlar (0)