Polisimizin, yüzlere tebessüm bırakan anları!

Hırlısından hırsızına, teröristinden keşine kadar, biz sıcacık evimizde patlamış mısırla rahat film izleyelim diye sokaklarda hep üşüdüler. Eğlenmek tabii ki onların da hakkı. Sakarya’da polis ekiplerinin karın keyfini gönüllerince çıkardığı o anlar, her zaman dualarında olan halkın yüzüne tebessüm bıraktı.

YAŞAM 17.01.2021, 10:51 17.01.2021, 18:09
Polisimizin, yüzlere tebessüm bırakan anları!

Sakarya’da etkili olan kar yağışı şehri beyaza bürüdü. Kısıtlamalara rağmen karın keyfini çıkarmak için evlerinin bahçelerine çıkan vatandaşlar da oldu, çocuklar gibi kar topu oynayan polis ekipleri de. Sakarya polisinin karın keyfini çıkardığı o anlar, her daim asker ve polisini dualarında tutan halkın yüzüne tebessüm bıraktı.

Kar, Sakarya’nın yüksek kesimlerinde etkili olduktan sonra akşam saatlerinde de şehir merkezinde etkisini gösterdi.

Uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde giden sıcak havanın yerini soğuk havaya bırakmasıyla birlikte akşam vakitlerinde kentte kar yağışının başladığı görüldü.

Akşam saatleri öncesi yüksek kesimlerde etkili olan, akşam vakitlerinde ise şehir merkezinde etkisini gösteren kar, kısa zaman içinde sokakları ve caddeleri beyaz örtü altında bıraktı.

Şehrin beyaz örtü altında kalması sonrası sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen dışarı çıkan bazı vatandaşlar karın tadını çıkardı. Halkın büyük bölümü ise evlerinin pencerelerinden muhteşem kar manzarasını izledi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı görev yapan ve kısıtlama denetimi için görevde bulunan Yunus Timleri de kısa süre de olsa karın keyfini kar topu oynayarak çıkardı.

Polis ekiplerinin kar topu savaşı, her zaman askeri ve polisi için dualar eden vatandaşın yüzüne tebessüm bıraktı.

Yorumlar (0)