Polisi çileden çıkardı: Bursa'da genç kadın, polisi de maskeyi de takmadı

COVID-19 tablosunda turuncuya boyanan Bursa'da, kent merkezinde maskesiz bir şekilde yürüdüğü için kendisini uyaran emniyet güçlerine direnen genç kadının, "Burası açık hava, burada maske takmak zorunlu değil." iddiası, duyan vatandaşları şok etti. Yalnızca ülkemize 29 bin kişinin vefat etmesine neden olan virüsü yok sayan kadının, "Ölümcül virüs falan yok, ben kör değilim. Gerekirse de ölürüm, korkmuyorum." sözleri, emniyet güçlerini çileden çıkardı.

YAŞAM 09.03.2021, 23:42 10.03.2021, 12:58
Polisi çileden çıkardı: Bursa'da genç kadın, polisi de maskeyi de takmadı

Merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Kent Meydanı'ndan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yönüne doğru maskesiz bir şekilde yürüyen genç kadını uygulama esnasında fark eden trafik polisleri, kadını durdurup maske takmasını talep etti. "Hiç kimse bana maske taktıramaz. Burası açık hava, burada maske takmak zorunlu değil." diyerek emniyet güçlerine bağırmaya başlayan genç kadın, çevredeki yurttaşları da bir hayli şaşırttı.

"Ölümcül virüs falan yok"

Güvenlik güçleri, böyle bir kararın olmadığını tekrarlasa da oralı olmayan genç kadın, bağırmayı sürdürdü. Güvenlik güçlerine, "Gücünüz anca bana yetiyor, değil mi?" diyerek direnç gösteren genç kadın, "Ölümcül virüs falan yok, ben kör değilim. Gerekirse de ölürüm, korkmuyorum." diyerek bir anda herkesin tepkisini çekti. Yurttaşların olay yerine toplanması üzerine emniyet güçleri, genç kadını polis aracına bindirdi ve 3 bin 150 TL cezai işlem uyguladı.



Yorumlar (0)