Polise ateş açan şahıs öldürüldü

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece'deki evinin penceresinden dışarıyla ateş açan bir şahsın, polisin uyarı ateşiyle yaşamını yitirdiği olaya dair tahkikat başlatıldığını açıkladı.

YAŞAM 26.06.2022, 19:15 27.06.2022, 13:56
Polise ateş açan şahıs öldürüldü

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Tevfikbey Mahallesi üzerinde saat 00.30 sularında O.Y.'nin can vermesiyle neticelenen olay ile ilgili gerçekleştirilen incelemede, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memurları M.M.Ş., D.T. ve Y.A.'nın meslektaşları T.Ç.'nin evine misafir olarak gittiği kaydedildi.

Polis kurşunuyla öldü

Sokaktan kavga ve silah sesi gelmesi üzerine, polis memurlarının ihbarda bulunduğu, seslerin sürmesi üzerine dışarı çıkarak ikinci kattaki evin penceresinden dışarıya ateş eden kişiyi uyardıkları belirtilen açıklamada, bahse konu şahsın kendilerine yönelik ateş açması üzerine Y.A. isimli polis memurunca açılan ateş neticesinde O.Y.'nin yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Çok sayıda suç kaydı olduğu belirtildi

Olayın ardından gerçekleştirilen incelemede O.Y.'nin 'çocuğun cinsel istismarı', 'genel güvenliğin tehlikeye sokulması', 'kasten yaralama' ve 'dolandırıcılık' gibi suçlardan altı kaydı olduğu belirtilen açıklamada, başka hiç kimsenin bulunmadığı eve kilitli kapı kırıldıktan sonra girildiği aktarıldı.

Tahkikat başlatıldı

Bahse konu açıklamada, evde tabanca ve fişekler bulunduğu, polis memurlarının bulunduğu noktada ise dokuz boş kovan tespit edildiği kaydedilerek, husus ile ilgili tahkikat başlatıldığı ifade edildi.

Yorumlar (0)