Polise artistlik yapan magandalara 6,5 yıl hapis!

Balıkesir'de bir üniversite öğrencisini döverek gasbeden, daha sonra da polis memurlarına artistlik yapan magandalar, 6,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

YAŞAM 09.07.2020, 16:10 09.07.2020, 16:20

Balıkesir'de üniversite öğrencisi Atakan Dayan'ı döverek gasbeden, daha sonra da hastanede polis memurlarına artistlik yapan magandalara ait görüntüler sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. 

Söz konusu görüntülerin ardından harekete geçilerek, Burak Baştürk ile Nihat Yıldız yakalandı. 

Hâkim karşısına çıkarılan magandalar, "kasten yaralama" ve "silahla tehdit etme" suçlarıyla 6,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Olay nasıl gerçekleşti?

Üniversite öğrencisi Atakan Dayan, 2019 yılının Eylül ayında Balıkesir'de bir parkta arkadaşlarıyla beraber oturuyordu. Burak Baştürk ile Nihat Yıldız isimli iki maganda, Atakan Dayan'ı sebepsiz yere dövmeye başladı. 

Üniversite öğrencisinin arkadaşlarını bıçakla uzaklaştıran magandalar, cüzdanını ve cep telefonunu aldıkları Atakan Dayan'ı su kanalına atma girişiminde bulundu.

Yapılan ihbarın ardından polis ekiplerini gören magandalar, olay yerinden uzaklaştı. Burak Baştürk ve Nihat Yıldız ile Atakan Dayan'ın hastanede denk gelmesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı.

Tartışmaya müdahalede bulunan polis memurlarına hadsiz hareketlerde bulunan magandalar, tehdit ederek hastaneyi terk etti. 

Üniversite öğrencisi Atakan Dayan'ın yakınları da o anları saniye saniye görüntüledi. 

Yorumlar (2)
Safak 4 yıl önce
Işte bu habere sevindim
Alperenler 4 yıl önce
Ben bu çakalların içerde terbiye edileceğine inanıyorum