Polis, üşüyen mendilci kıza mont aldı!

Taksim Meydanı'nda bir trafik polisi, mendil satarken üşüdüğünü gördüğü Suriyeli küçük kızı mağazaya götürerek mont aldı. Trafik polisi, muhabirin ricasını kırmayarak Suriyeli İpek ile fotoğraf çekildi.

YAŞAM 09.12.2019, 11:28 09.12.2019, 14:47

Taksim Meydanı’nda görev yapan bir trafik polisi mendil satarken üşüdüğünü gördüğü 10 yaşındaki Suriyeli İpek F.’yi hemen meydanda bulunan bir mağazaya götürerek mont aldı. Soğuk kış günlerinde minik kızın üşümesine kayıtsız kalmayan vicdanlı polis, hareketiyle hem küçük kızı hem de yürekleri ısıttı.

"Beğendiğin montu göster"

Taksim Meydanı’nda görev yapan trafik polisi bölgede üzerinde mont olmadan mendil satan 10 yaşındaki İpek F. isimli Suriyeli küçük kızın titrediğini fark etti. Minik kızın üşümesine duyarsız kalamayan trafik polisi, İpek F.’nin elinden tutarak İstiklal Caddesi’ndeki bir mağazanın önüne götürdü. Küçük kızdan mağazadan beğendiği montu göstermesini isteyen polis, kızın beğendiği montu satın alarak ona hediye etti.

Soğuk kış günlerinde minik kızın üşümesine vicdanı el vermeyen duyarlı polis, hem küçük kızı hem de yürekleri ısıttı. Suriyeli küçük kız ise polisin kendisine mont almasından ötürü çok mutlu olduğunu ifade etti.

“Üşüdüğüm için bana mont aldı”

Babasının Suriye’deki iç savaşta öldüğünü antalan 10 yaşındaki Suriyeli İpek F., “Teşekkür ediyorum. Üşüdüğüm için bana mont aldı. Bana gel sana mont alayım dedi. Ben de gittim, mont aldı. Çok mutlu oldum” diye konuştu.

Yorumlar (0)