Polis, görüntülendiğinden şimdilik habersiz!

Yozgat'ta otomobilin çarptığı köpeğin tedavi edilmesi için veteriner çağıran trafik polisi, montunu da köpeğin üzerine örterek yağmurdan korumaya çalıştı. Köpek kurtarılamadı.

YAŞAM 17.06.2020, 16:29 17.06.2020, 16:40
Polis, görüntülendiğinden şimdilik habersiz!

Yozgat ili Sorgun ilçesinde bir otomobil, karşıdan karşıya geçmek isteyen köpeğe hızla çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Yaralanan köpek yolda can çekişirken olay yerine gelen trafik ekibi hemen durumu Sorgun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bildirdi ve acil yardım istedi.

Trafik polisi, veteriner ekibin gelmesini beklerken yağmur altında ıslanmaması için montunu çıkararak köpeğin üzerine örttü ve dakikalarca köpeğin başında bekledi.

yozgat sorgun otomobil köpek trafik polisi Burak Okusal mont yağmur

Olayın meydana geldiği Sivas Caddesi'ne gelen Sorgun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekibi yaptıkları kontrollerde köpeğin öldüğünü tespit etti.

İsminin Burak Okusal olduğu öğrenilen trafik ekibindeki polis memurunun duygulandıran hareketini ise olay yerinden geçen bir vatandaş cep telefonu ile kaydetti.

yozgat sorgun otomobil köpek trafik polisi Burak Okusal mont yağmur

Mesut Caner isimli vatandaş, kaydettiği görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak polis memuruna teşekkür etti.

Mesut Caner isimli vatandaşın paylaşımı kısa sürede büyük beğeni toplarken, trafik polisi Burak Okusal için yüzlerce teşekkür mesajı yağdı.

Teşekükrlerden polis memuru Burak Okusal'ın şimdilik haberi yok.

Yorumlar (1)
Turgay Aktaş 4 yıl önce
Dünyada eşi benzeri yok bizim polisimizin askerimizin