Polis eve girerek kadını, kocasının elinden kurtardı!

Kütahya'da kocasının evde şiddet uyguladığı kadın, eve çilingir yardımıyla giren polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

YAŞAM 03.07.2020, 11:07
Polis eve girerek kadını, kocasının elinden kurtardı!

112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan 35 yaşındaki Kübra K., kocasının kendisini darp ettiğini ve boğarak öldürmeye çalıştığını ihbar ederek yardım istedi.

İhbarın iletildiği Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, darp edilen kadının yaşadığı Meydan Mahallesi Behdioğlu Sokak'taki apartman dairesine geldi.

Kapı ziline basan ve kapının hemen açılmasını isteyen polis ekipleri, cevap almayı beklerken içeriden imdat ve çığlık sesleri duydu. Polis ekipleri zaman kaybetmeden cumhuriyet savcısını arayarak telefonda “eve girme izni” talep etti. Polisin cumhuriyet savcısı ile görüştüğü sırada evden gelen çığlık seslerinin bir anda kesildiği duyuldu. Polis cumhuriyet savcısının verdiği izni kullanarak, beraberinde gelen çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi.

Daireye giren polis ekipleri ilk olarak tehdit oluşturmaması için karısına şiddet uygulayan 40 yaşındaki M.H.K'yi etkisiz duruma getirerek gözaltına aldı. Ekibin bir bölümü ise evde kadını aradı ve bulduğu an itibarıyla koruma altına aldı.

Vücudunda darp izleri bulunan 35 yaşındaki Kübra K. ve iki çocuğu, polis ekipleri tarafından evden çıkarıldı.

Gazetecilerin sorularına çok kısa cevap verebilen Kübra K, kocasının sürekli olarak kendisine şiddet uyguladığını, en son bugün de boğazını sıkarak öldürmeye teşebbüs etmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istemek zorunda kaldığını belirtti.

Kübra K.’ya ilk müdahale, olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Çocukları da sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen Kübra K, sağlık ekiplerinin oluruyla polis merkezine götürüldü.

M.H.K ile Kübra K.’nın 16 yıllık evliliklerinin bulunduğu ve 3 çocuklarının olduğu bildirildi.

Yorumlar (0)