Platonik aşk cinayeti: 2 çocuk annesini katletti!

İstanbul'da bir genç, platonik aşk hissettiği iki çocuk annesi kadını bıçaklayarak öldürdü. 

YAŞAM 05.06.2020, 14:28 05.06.2020, 14:33
Platonik aşk cinayeti: 2 çocuk annesini katletti!

İstanbul'da kahreden bir platonik aşk dehşeti yaşandı. 

Maltepe ilçesine bağlı Başıbüyük Mahallesi'nde oturan 22 yaşındaki Muharrem E., 36 yaşındaki komşusu Ayşegül Aktürk'e karşı ilgi duyuyordu.

Muhammet E., Ayşegül Aktürk'ün kendisine karşılık vermemesi üzerine adeta dehşet saçtı.

Eşinden ayrılan ve iki çocuk annesi olan Ayşegül Aktürk, sabah işe gitmek üzere evden çıkıyordu. O esnada Muharrem E. karşısına çıktı. Çıkan tartışma neticesinde Muharrem E., Ayşegül Aktürk'e bıçakla saldırdı. 

İki çocuk annesi olan kadının kanlar içinde kaldığı görüldü. 

Araya girmeye çalıştılar ama...

Muharrem E.'nin kardeşleri olan Murat ile Meryem, araya girmeye çalışsalar da başarılı olamadılar ve ellerinden yaralandılar. Muharrem E.'nin aynı bıçakla kendisini de ağır şekilde yaraladığı öğrenildi. 

Hastanede hayatını kaybetti

Yapılan ihbarın ardından birçok polis ve sağlık ekibi olay yerine gönderildi. Sağlık ekipleri sağlık çalışanı Ayşegül Aktürk'ü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Fakat Ayşegül Aktürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

Kendisini yaralayan Muharrem E.'de hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Ellerinden yaralanan iki kardeşin durumlarının ciddi olmadığı bildirildi. 

Hülya Kalaycı isimli şahıs, Ayşegül Aktürk'ün sağlık çalışanı olduğunu ve koronavirüs sebebiyle sürekli irtibat halinde olduklarını söyledi.

Muharrem E.'nin Ayşegül Aktürk'e karşı platonik aşk hissettiğini belirten Hülya Kalaycı, "Ayşegül Aktürk'ün iş arkadaşlarına mahalleden bu sebeple taşınacağını söylediğini" anlattı. 

Yorumlar (0)