PKK’ya ağır darbe! Sözde akademiler sorumlusu öldürüldü

Kuzey Irak’ta başarılı bir operasyona daha imza atan Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK’lı teröristlere sabotaj eğitimi veren sözde akademiler sorumlusu Ümit Tarhan’ı Gara’da etkisiz hale getirdi. 

YAŞAM 31.08.2022, 12:24 31.08.2022, 13:37
PKK’ya ağır darbe! Sözde akademiler sorumlusu öldürüldü

Milli İstihbarat Teşkilatı, hem Kuzey Suriye’de hem de Kuzey Irak’ta PKK terör örgütünün üst düzey isimlerini bir bir etkisiz hale getirmeye devam ediyor. Son olarak terör örgütünün sözde akademiler sorumlusu görevinde bulunan Ümit Tarhan’ın konumunu belirleyen MİT, Gara’da önemli bir operasyona daha imza attı. 

Duhok’un Gara bölgesinde öldürüldü

Duhok’un Gara bölgesinde sıkıştırılan Tarhan, gerçekleştirilen operasyonda öldürüldü. Aylardır hem yurt içinde hem de sınır ötesinde PKK terör örgütünün birçok üst düzey ismini etkisiz hale getiren Milli İstihbarat Teşkilatı, Gara’da da başarılı bir çalışmaya imza atarak PKK’ya ağır bir darbe daha indirdi. Kısa süre önce terörle mücadele faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, son terörist temizleninceye kadar yurt içi ve sınır ötesindeki operasyonların süreceğini vurgulamıştı.

Yorumlar (1)
gaffur 2 yıl önce
pamuk pahalı onun yerine mısır koçanı kullansınlar