Piyangodan çıkan mutluluk uzun sürmedi! Lağım basan evde yaşıyor

Kayseri'de 1998 senesinde oynadığı kazı kazanla 7,5 milyar lira kazanan 54 yaşındaki Mustafa Oytun, 8 senede bütün parayı bitirdi. Şimdi ise devamlı lağım basan bir dairede kalan Oytun, piyango parasının hayır getirmediğini ifade etti.

YAŞAM 18.07.2022, 14:26 19.07.2022, 13:25
Piyangodan çıkan mutluluk uzun sürmedi! Lağım basan evde yaşıyor

1998 yılında Kayseri'de hamallık yapan Mustafa Oytun’un oynadığı kazı kazandan 7,5 milyar lira çıktı. O sıralarda evli olan Oytun, başka bir kadınla hayatını yaşamaya başladı. Ancak milyonerin bu durumu çok uzun soluklu olmadı.

“Para bitince herkes gitti”

8 sene içerisinde parasının tamamını bitiren Oytun, şu anda zihinsel engelli oğluyla beraber bodrum katında bulunan ve devamlı lağım dolan bir dairede hayatını sürdürüyor. Milyoner olduğunda hayatına giren kadın ile ilgili Oytun, "Bana âşık olduğunu düşündüğüm kadın, 8 senenin ardından para biter bitmez beni bıraktı. Bu da demek oluyor ki para bitince aşta bitiyormuş. Herkes farklı bir yola gitti. Piyangodan çıkan para kimseye iyilik getirmiyor. Buradan bunu çıkardım” dedi.

2 defa oynadı, 7,5 milyar lira buldu

1998 senesinde kazı kazan oynayan Mustafa Oytun, kazıdığı ikinci kuponda 7,5 milyar lirayı buldu. Büyük bir mutluluk içerisinde şubeye giden ve ikramiyesini alan Oytun, ilk iş olarak kendisine bir ev satın aldı.

Kısa bir süre içerisinde hayat standartlarını yükselten Oytun, kazandığı paranın mutluluğunu yaşıyordu. Bu sıralarda evli olan milyoner, bir başka kadınla birlikte olmaya başladı. Birlikte olduğu kadınla kazandığı tüm paraları harcamaya başlayan adamın mutluluğu ise uzun soluklu olmadı.

Bir zamanlar milyonerdi

Edinilen bilgilere göre, zihinsel engelli çocuğu ile beraber yaşayan Mustafa Oytun, bir aydır devamlı lağım basan bir evde yaşıyor. Kısmi felç geçiren ve sakat kalan Oytun, engelli maaşıyla geçiniyor. Eski milyonerin hayatını sürdürdüğü bodrum katta bulunan kiralık dairesi, patlak borulardan sızan lağım sularıyla doldu.

Mahalleyi kaplayan kokuların ardından komşular yaşanan durumu belediye haber verdi. Bir aydır oğluyla beraber çok kötü koşullar içerisinde hayatını sürdüren Mustafa Oytun'un dairesine Melikgazi Belediyesi tarafından ekipler yollandı. Belediye ekipleri daireye giren lağımı tahliye etti ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

“Her şeyi harcadık, hazıra dağ dayanmadı”

Oytun, çok zor bir durum içerisinde olduğunu ifade ederek, "Milyoner olduğum dönemlerde sevmiş olduğum bir kadın vardı. Bana her gün kıyma ve kuşbaşı et aldırırdı. 8 sene süresince kendimizi krallar gibi yaşattık. Ancak hazır olan şeye dağ dayanmazmış. Söylenilenler gibi de oldu. 8 yılın ardından paramız suyunu çekti. En son elimde bir daire vardı, lazım olunca onu da sattık. Dairenin parası da tamamen bitti. Aslında şu an kafam çok rahat. Bulamazsam uyuyorum, bulursam yiyorum. En iyisi fakirlikmiş. Dünyada olan dünyada kalıyormuş” şeklinde konuştu.

“Para bitince, aşkta bitti”

Hayatındaki kadının bütün taleplerini yerine getiren Oytun, “Ben aşık olduğumuzu düşünmüştüm. Ancak 8 senenin ardından para biter bitmez beni bıraktı ve gitti. Demek ki benim yanımda olma sebebi paraymış. Para biter bitmez, aşkımız da bitti. Herkes gitti. Piyangodan çıkan paranın kimseye yararı olmuyormuş. Şu anda ilk başladığım yere de dönemedim. Bu paradan önce hamallık yapardım ancak o da kaldı. O zamanlar çok et yediğim için yüksek tansiyon hastası oldum. Bu yüzden de kısmı felç geçirdim” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar (0)