Pişkinliğin böylesi! Hırsızlık yaparken unuttuğu telefonunu geri istedi

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir hırsız, iş makinelerinin kablolarını çaldığı sırada unuttuğu cep telefonunu geri isteyince, 20 bin liralık zarara uğrattığı iş yeri sahibini çileden çıkardı. 

YAŞAM 25.07.2021, 10:28 26.07.2021, 09:01
Pişkinliğin böylesi! Hırsızlık yaparken unuttuğu telefonunu geri istedi

Malatya Yeşilyurt’ta iş adamı Hüseyin Kalan, maden çıkarmak için kullanılan makinelerini kendisine ait olan ve demir bariyerlerle çevrili bulunan otoparka bıraktı. Daha sonra makinelerin içerisinde bulunan kabloların çalındığını gören iş adamı, hemen durumu polislere bildirdi.

Hırsız, telefonunu geri istedi

Hemen harekete geçen polis ekipleri, çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarına yönelik gerçekleştirdiği incelemelerden sonra hırsızı yakaladı.

Olayın ardından ifadesi alınan şüpheli, daha sonra serbest bırakıldı.

Serbest bırakılmasından sonra mağdur ettiği Hüseyin Kalan’a ait yere gelen hırsız, hırsızlık yaptığı sırada cep telefonunu unuttuğunu söyleyerek telefonunu geri istedi.

Kendisini 20 bin lira zarar uğratan hırsızın, telefonunu geri istemek için gelmesine isyan eden İş adamı Hüseyin Kalan, unuttuğu telefonu hırsıza vermedi ve ceza almasını istediğini ifade etti.

“Zorumuza gitti”

Hırsızın, telefonunu almak için kendilerine gelmesinin zoruna gittiğini aktaran Hüseyin Kalan, “Hırsızlar kablo diye bir şey bırakmadılar. Fakat bu arada da telefonlarını burada unutmuşlar. Savcılık serbest bırakınca telefonu istemek için bize gelmesi zorumuza gitti. Biz de kendisine, ‘savcılığa başvur sonra senin telefonunu verelim’ dedik.” ifadelerini kullandı.

“Telefonda önemli şeylerim var”

Hırsızların kendisini 20 bin liralık zarara uğrattığını söyleyen Kalan, hırsızın, telefonun içerisinde önemli şeyler olduğunu öne sürerek telefonunu istediğini aktardı ve “20 bin TL civarında zararım var. Kablolarımızın hepsini çalmış. Panolarımızın içinde küçük kablolara kadar hepsini çalmış. Savcılık ve emniyet serbest bıraktı. Daha sonra kendisi gelip telefonunu istedi. Telefonda önemli şeylerim var, telefonumu verin dedi. Biz tabii vermedik. Bunu garipsedik biz. Bir gün dahi olsa bu şahsa ceza verilmesini istiyoruz. Benim 20 bin liralık zararımı nasıl tahsil edeceğim?” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)