Pirzola hayal ettiler, patlıcan yediler

Balıkesir'de iki esnaf, pirzolayla başladıkları mangal hayaline patlıcanla son verdi. İki kilo pirzolanın ortadan kaybolduğu anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

YAŞAM 30.05.2023, 10:07 31.05.2023, 09:06 Hakan Öksüz
Pirzola hayal ettiler, patlıcan yediler

Balıkesir'de Savaştepe Sanayi Sitesinde dükkanı bulunan iki esnaf, mangal hayaliyle iki kilo pirzola aldı. Esnaflar Çağlar Eker ve Çağlar Eker, pirzolayı aldıktan sonra sanayi sitesindeki dükkanlarına gitti. Eti avluya bırakan esnaflar, mangal hazırlıklarına girişti. O sırada olanlar oldu.

Sokak köpeği iş başındaydı

Mangalı yakan ve her şeyi hazırlayan esnaflar, eti arasalar da bulamadılar. Çareyi iş yerinin güvenlik kamerasına bakmakta bulan Gül ve Eker, kaybolan etin sorumlusunu ortaya çıkardılar. Bir sokak köpeğinin eti götürdüğü anlara şahit olan esnaflar, çareyi patlıcanda buldu.

"Eti hayal ederek patlıcan közledik"

Eti bulamadığını ve arkadaşına sorduğunu kaydeden Çağlar Eker, "Et, koyduğu yerde yoktu. Başka et alacak para da kalmamıştı. Biz de eti hayal ederek patlıcan közledik ve yedik." dedi.

Murat Gül ise, "Nasipte et yokmuş. Arkadaşın yaptığı bol zeytinyağlı salatanın yanında bir de patlıcan közledik. Et olmasa da karnımızı doyurduk." diye konuştu.

Yorumlar (0)