Pınar Gültekin'in annesine 4 yıl 4 ay hapis talebi

Muğla’da katledilen Pınar Gültekin’in annesi Şefika Gültekin’in mahkemede katil zanlısı Cemal Metin Avcı için ifade ettiği sözler sebebiyle hazırlanan iddianame kabul edildi ve 4 sene 4 ay hapis cezası istendi.

YAŞAM 05.05.2022, 22:44 06.05.2022, 14:32
Pınar Gültekin'in annesine 4 yıl 4 ay hapis talebi

Muğla’da iki senedir devam eden Pınar Gültekin cinayeti duruşmasında anne Şefika Gültekin tarafından geçtiğimiz sene 26 Nisan tarihinde duruşma esnasında katil zanlısı Cemal Metin Avcı'ya yönelik dile getirdiği sözlerin ardından Avcı, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunarak ‘hakaret ve tehdit' sebebiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

İlk duruşma 12 Ekim'de

Suç duyurusuna dair hazırlanan iddianamede, ifade edilen sözlerin duruşma tutanağı ile sabit olduğu sonucuna varılırken, uzlaştırma hükümlerini müşteki Avcı reddedince kamu davası açıldı. Anne Gültekin için ‘hakaret ve tehdit' sebebiyle 4 sene 4 ay hapis istendi. İlk duruşma önümüzdeki 12 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

"Evladı vahşice katledilmiş bir anne..."

Anne Gültekin için istenen 4 sene 4 ay hapis talebine ilişkin açıklamada bulunan aile avukatı Rezan Epözdemir, “Evladı vahşice katledilmiş bir annenin yürek acısı ile duruşma salonunda dile getirdikleri savcılığa ihbar edildi. Savcılık da evladı için hukuki mücadele veren acılı bir kadın için 4 sene 4 ay hapis istedi ve kamu davası açılmış oldu.” sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)