Pınar Damar cinayetinde kan donduran detaylar

İstanbul Bağcılar’da ormanlık bölgede cansız bedeni bulunan Pınar Damar’ın katil zanlısı olduğu tespit edilen kuzeninin eşi Metin A., sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklandı. İfadesine ulaşılan Metin A.'nın "Kendisiyle beş senelik ilişkimiz vardı. Kasten öldürme suçu tamam fakat hürriyetinden yoksun bırakma suçunu reddediyorum. Gerçekleştirdiğim eylemde herhangi bir planlama veyahut tasarlama yoktur. Olayın yaşandığı esnada şahsıma yönelik hakaretlerde bulundu. Bir anlık sinir ile gerçekleştirdiğim bir eylem." dediği öğrenildi.

YAŞAM 21.07.2022, 18:45 22.07.2022, 00:36
Pınar Damar cinayetinde kan donduran detaylar

Bağcılar'a bağlı Mahmutbey Mahallesi’nde geçtiğimiz 19 Temmuz'da ağaçlık bölgede hareketsiz vaziyette yatan bir kadın olduğu ihbarı üzerine ekipler bölgeye intikal etmiş, genç kadının yaşamını yitirdiğini belirlemişti.

Cesedin kime ait olduğunun belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cansız bedenin Pınar Damar'a (32) ait olduğu tespit edilmişti. 

Adli Tıp Kurumu'na gelen emniyet güçleri, Damar'ın kuzeninin eşi olan Metin A.'yı gözaltına almıştı. Bahse konu şahıs, polis karakolundaki işlemlerin akabinde Bakırköy Adliyesi'ne gönderilmişti. Buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheli Metin A., tutuklanma istemiyle hakimliğe gönderildi.

"Bir anlık sinirle yaptım"

Şüpheli şahsın verdiği ifadede, “Kendisiyle beş senelik ilişkimiz vardı. Kayabaşı dolaylarında araçtan indi ve boş arazide birkaç dakika yanımdan uzaklaştı ve geri döndü. Olayın yaşandığı gün tamamen kendi isteğiyle, kendi rızasıyla Küçükçekmece'deki evinin önünde aracıma bindi. Kesinlikle zorlama yoktur. Kasten öldürme suçu tamam fakat hürriyetinden yoksun bırakma suçunu reddediyorum. Gerçekleştirdiğim eylemde herhangi bir planlama veyahut tasarlama yoktur. Olayın yaşandığı esnada şahsıma yönelik hakaretlerde bulundu. Bir anlık sinir ile gerçekleştirdiğim bir eylem." dediği belirtildi. 

Nöbetçi sulh ceza hakimliği Metin A.’nın 'kasten öldürme' suçundan tutuklanması ve cezaevine gönderilmesi yönünde karar verdi.

Yorumlar (0)