Piknik tüpünde yumurta pişirmek isteyen kadın hastanelik oldu

Edirne’de, evindeki piknik tüpü ile yumurta pişirmeye çalışan kadın, henüz bilinmeyen bir sebeple bir anda alev aldı. 

YAŞAM 10.05.2022, 11:39 10.05.2022, 18:03
Piknik tüpünde yumurta pişirmek isteyen kadın hastanelik oldu

İddiaya göre, oğlu ile birlikte Çavuşbey Mahallesi’nde yaşayan 62 yaşındaki Seher Gezgin, akşam kendisine yumurta pişirmek için mutfağa gitti. Piknik tüpünün gazını açan Gezgin, bir anda alevler içinde kalarak çırpınmaya başladı. O sırada işten döndüğünü ve eve yeni girdiğini söyleyen Çağrı Gezgin, annesinin alevler içinde kaçıştığını görünce olaya müdahale etmeye çalıştı. 

Çağrı Gezgin, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü

Eline aldığı battaniyeyi annesinin üzerine atıp alevleri kontrol altına alan Gezgin, ardından polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunarak yardım istedi. İhbar sonrası bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaşlı kadın ardından hastaneye kaldırıldı. Mahalleye gelen olay yeri inceleme ekipleri, eve girerek araştırmalarda bulundu. Çağrı Gezgin’i ifadesi alınmak üzere karakola götüren ekipler, evin üzerinde bulunduğu sokağı da bir süre geçişe kapattı. 

“İlk başta elimle söndürmeyi denedim ama başarılı olamadım”

Olay anına ilişkin açıklamalarda bulunan Çağrı Gezgin, “Ben işten dönüyorum. Eve bir girdim annem alevler içinde kalmış. Çok şaşırdım, panik oldum. İlk başta elimle söndürmeyi denedim ama başarılı olamadım. Sonrasında önüme çıkan ilk battaniye ile müdahale ettim. Yangın sönünce de hemen ekiplere haber verdim. Annemin her yerinden alev çıkıyordu. Sanırım yemek yapmak için piknik tüpünü yakmıştı. Çünkü eve geldiğimde yumurtaları gördüm. Piknik tüpü açıktı. Muhtemelen yumurta yapmak isterken bir şeyler oldu ve kendini yaktı” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)